FLAŞ HABER

Milan Katic Galatasaray’da

18 Ağustos 2015 Salı 16:08

Milan Katic Galatasaray’da.. Galatasaray Erkek A Voleybol Takımı, smaçör pozisyonunda görev alan Sırp oyuncu Milan Katic ile sözleşme imzaladı.

Milan Katic Galatasaray’da
2.02 cm boyunda ve 22 yaşında olan genç oyuncu daha önce Vojvodina NS Seme takımında forma giymişti.
 
Aslantepe GS Store Ülker Fanzone’da gerçekleşen imza töreninde, Voleybol Erkek A Takımı Menajeri Sinan Cem Tanık da hazır bulundu.
 
Galatasaray’ın yeni transferi Milan Katic, “Galatasaray gibi büyük bir takıma gelmek benim için önemli bir duygu. Bu yıl yurt dışındaki ilk sezonum olacak. Dolayısıyla bunu büyük bir camiada geçireceğim için çok mutlu ve çok memnunum. Türkiye Ligi de Avrupa’nın en iyi liglerinden birisi. Biz çok iyi bir takım oluşturduk. Çok başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Galatasaray, Türkiye ve Avrupa’nın en büyük kulüplerinden bir tanesi. İlk 6’da oynamak için elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.
 
Transferle ilgili konuşan Voleybol Erkek A Takımı Menajeri Sinan Cem Tanık ise, “Milan Katic, şu anda Avrupa’da birçok takımın gözünü diktiği bir oyuncu. Biz de çok uzun zamandır takipteydik. Geçen sene Challenge Kupası’nda karşılıklı oynadığımız ve bizi eleyen takımın bir parçasıydı. Çok önemli bir oyuncu, yakın zamanda Sırp A Milli Takımı’na girerek çok büyük bir adım attığını gösterdi. Sırbistan oyuncu altyapısı çok güçlü olan bir ülke. Orada yer almak gerçekten Avrupa’nın sayılı oyuncularının arasına girmiş olmak demek. 22 yaşında bunu başarmış olmak çok ciddi bir başarı olarak görülüyor. Katic’in fizik ve teknik kapasitesi üst seviyede. Biz onun takımımızın taşıyıcı elemanı olmasını bekleyeceğiz. Rotasyon ve yabancı kontenjanı dolayısıyla takımda tatlı bir rekabet oluşturacak. Ben açıkçası teknik olarak değerlendirdiğimde sahada en çok kalanlardan birisi olmasını bekliyorum. Tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Umarım Katic ile uzun yıllar geçiririz. Gerçekten bizim takımımızın yapısına, karakterine, kalitesine uyan bir oyuncu. Kendisinin çok uyumlu ve çok sıcak bir yapısı var. Yeteneğinden uzun yıllar faydalanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder