FLAŞ HABER

Dev maç ertelendi!

19 Mart 2016 Cumartesi 15:16

Terör, sporu da vurdu! Galatasaray Odeabank - Darüşşafaka Doğuş maçı terör saldırısı sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

Dev maç ertelendi!
Art arda düzenlenen saldırılar sonrası Türkiye'yi etkisi altına alan terör, sporu da vurdu!

Sabah saatlerinde Taksim'de gerçekleştirilen terör saldırısı sebebiyle Spor Toto Basketbol Ligi'nin iki güçlü takımını karşı karşıya getirecek olan Galatasaray Odeabank - Darüşşafaka Doğuş maçının ertelenmesine karar verildi.

Saat 19.00'da başlaması planlanan 22. hafta karşılaşmasına Zeytinburnu'nda bulunan Abdi İpekçi Spor Salonu ev sahipliği yapacaktı.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Erteleme kararı resmen duyuruldu. Basketbol Süper Ligi (BSL) Direktörlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Spor Toto Basketbol Ligi’nin 22.Hafta müsabakalarından  Galatasaray Odeabank – Darüşşafaka Doğuş takımlarımız arasında bugün saat 19.00 de oynanacak müsabaka ile ilgili olarak, Darüşafaka Doğuş kulübünün "Taksim'deki bomba olayı sırasında basketbol takımının Taksim bölgesinde olmaları ve halen aynı bölgede otelde kampta bulunan sporcularının ciddi psikolojik sorun yaşamaları nedeniyle , müsabakanın  ertelenmesi " talebi ve Galatasaray Kulübü'nün de TBF nin bu nedenle alacağı karara saygılı olduklarına dair beyanları değerlendirilerek, söz konusu müsabakanın Darüşşafaka Doğuş kulübü'nün "gösterdiği gerekçelere" dayalı olarak  ileride açıklanacak bir tarihe ertelenmesine karar verilmiştir. Diğer basketbol müsabakalarının ise programlandığı şekilde oynanacağı kamuoyuna duyurulur."
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder