FLAŞ HABER

Tekden Denizlispor Provatörlerden Yakindi

19 Mart 2014 Çarşamba 17:45

TEKDEN Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, Karşıyaka maçında stada bile girmeyen bir grubun yol açtığı olaylar yüzünden Disiplin Kurulu’na sevkedildiklerini söyleyerek, "Ne yazık ki kulüpte gündemi provokatörler belirliyor"...

Tekden Denizlispor Provatörlerden Yakindi
TEKDEN Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, Karşıyaka maçında stada bile girmeyen bir grubun yol açtığı olaylar yüzünden Disiplin Kurulu’na sevkedildiklerini söyleyerek, "Ne yazık ki kulüpte gündemi provokatörler belirliyor" dedi.
Rakip taraftarı ve futbolcuları taşlayıp teknik direktör Yusuf Şimşek’i yaralayanların daha sonra da Tekden Denizlispor otobüsüne saldırdığını hatırlatan Başkan Özsoy, "Camiamızı küçük düşüren bu insanlar varoldukça Türk futbolu bir adım ileri gitmez" ifadesini kullandı.
Geçmiş haftalarda galibiyete ekstra primler vererek takımın moralini artırmaya çalıştıklarını hatırlatan Başkan Özsoy, bu uygulamadan vazgeçtiklerini belirterek şöyle devam etti:
"Kamuoyunda ve camiada her şeyin paraya endeksli olduğu izlenimi ortaya çıktı. Bundan böyle galibiyet primi iç sahada 3, deplasmanda 5000 TL. Kalan 7 maçta gerekli mücadeleyi verip ligde kalacağımıza inanıyorum. Bu hafta play off’tan kopmamaya çalışan Manisaspor’la oynayacağız. Çok zor maç olacak. İyi oynayan kazansın."

FI(YC/AÖ)  
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder