FLAŞ HABER

Orhangazispor'un 3 Maçta Hedefi Galibiyet

19 Kasım 2013 Salı 11:33

SPOR Toto 3'üncü Lig 2'inci Grup’ta deplasmanda Sakaryaspor’u 1-0 yenerek iki hafta sonra galibiyetle tanışan Orhangazispor’un teknik direktörü Cafer Aydın, "Amacımız ligin ilk yarıda kalan 3 maçı, kayıpsız...

Orhangazispor'un 3 Maçta Hedefi Galibiyet
SPOR Toto 3'üncü Lig 2'inci Grup’ta deplasmanda Sakaryaspor’u 1-0 yenerek iki hafta sonra galibiyetle tanışan Orhangazispor’un teknik direktörü Cafer Aydın, "Amacımız ligin ilk yarıda kalan 3 maçı, kayıpsız atlatmak" dedi.
HEDEF SERİ GALİBİYET
Üst üste alınan yenilgilerin takımı olumsuz etkilediğine dikkat çeken Cafer Aydın, şöyle konuştu:
"Oyunun hakimi bizdik. Yine çok gol pozisyonuna girip sadece 1 gol atabildik. İyi bir takımız, oyuncularım da çok iyi mücadele etti. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Kalan 3 maçtan da galip ayrılarak ilk yarıyı en azından play off grubu içinde tamamlamayı umut ediyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Amacımız son 3 maçtan 9 puan çıkarıp devre arasına öyle girmek."
KALECİ ÖMER’E AF
Darıca Gençlerbirliği maçı öncesinde teknik direktör Cafer Aydın tarafından kadro dışı bırakılıp Darıca Gençlerbirliği ve deplasmanda oynanan Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçlarında kadroya alınmayan kaleci Ömer, Sakaryaspor maçından önce affedilerek kadroya dahil edildi. Ömer, Sakaryaspor maçında takımdaki yerini alırken takım kaptanlığı ise Tahir’e verildi.  
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder