FLAŞ HABER

Kayseri Derbisi Öncesi Erciyesspor'dan Dostluk Mesajlari

27 Şubat 2014 Perşembe 08:41

KAYSERİ Erciyesspor Onursal Başkanı Memduh Büyükılıç, hafta sonu Kayserispor- Erciyesspor arasında  oynanacak Kayseri derbisi öncesi Erciyesspor’un antrenmanını izledi. Başkan Büyükkılıç, “İstanbul dışında başka hiçbir...

Kayseri Derbisi Öncesi Erciyesspor'dan Dostluk Mesajlari
KAYSERİ Erciyesspor Onursal Başkanı Memduh Büyükılıç, hafta sonu Kayserispor- Erciyesspor arasında  oynanacak Kayseri derbisi öncesi Erciyesspor’un antrenmanını izledi. Başkan Büyükkılıç, “İstanbul dışında başka hiçbir Anadolu şehrine nasip olmayan bir güzelliği yaşıyoruz. Bu hafta derbinin sonucunda Kayseri kazanacak ve biz her iki takımımızı da alkışlayıp desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
Başkan Büyükkılıç’ın Kayseri Erciyesspor’u ziyaretine, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, meclis üyeleri ve daire müdürleri de eşlik etti. Kulüp İkinci Başkanı Ali Süslü ve Teknik Direktör Hikmet Karaman tarafından karşılanan Başkan Memduh Büyükkılıç, Karabükspor karşısında oynanan güzel oyun ve alınan 3 puandan dolayı teknik direktör Hikmet Karaman’ı tebrik etti.
‘MİLYON DOLARLARIN KONUŞULDUĞU FUTBOL PİYASASINDA ALT YAPI ÖNEMLİ’
A-2 takımı ile Karabükspor karşılaşmasında oynamayan oyuncuların arasındaki hazırlık maçını da izleyen Başkan Büyükkılıç, “Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Futbol büyük bir pazar. Alt yapıdan oyuncu yetiştirmemiz çok önemli. Milyon dolarların konuşulduğu bir futbol piyasasında biz alt yapıdan gençleri yetiştirerek, hem kendi kulüplerimizin ayakta kalması hem de yetişen futbolcuların daha büyük takımlara transferi ile kulüplerimizin ekonomik açıdan güçlü olmasını hedefliyoruz” dedi.
‘HİÇBİR ANADOLU ŞEHRİNE NASİP OLMAYAN BİR GÜZELLİĞİ YAŞIYORUZ’
Bu hafta sonu oynanacak Kayseri derbisi öncesi Kayserispor-Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının da centilmence ve Kayseri’ye yakışır şekilde bir mücadeleye sahne olmasını beklediğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “İstanbul dışında başka hiçbir Anadolu şehrine nasip olmayan bir güzelliği yaşıyoruz. Süper ligde iki takımımız ile her hafta bir süper lig mücadelesini izleme imkânı buluyoruz. Her alanda olduğu gibi sporda da marka şehir olan Kayseri bu güzellikleri hak etmektedir. Şimdiden her iki takımımıza da başarılar diliyor, hak edenin kazanmasını temenni ediyorum. Sonuçta inanıyorum ki Kayseri kazanacak ve biz her iki takımımızı da alkışlayıp desteklemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder