FLAŞ HABER

Trabzonspor'dan darbe girişimi açıklaması

28 Temmuz 2016 Perşembe 17:13

Trabzonspor Kulübü resmi internet sitesinden 15 Temmuz darbe girşimi ve 2010-2011 sezonu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Trabzonspor'dan darbe girişimi açıklaması
Trabzonspor'un sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

15 Temmuz 2016 tarihi, Türkiye için geri dönülmez bir yolculuğun başlangıcıdır. Ülkemizi, karanlık bir tünele sokmaya çalışan dış destekli bir şer odağı; milletimiz ve devletimizce bertaraf edilmiştir. Bu süreçte, tüm vatandaşlarımız; devletimizin birliği ve milletimizin dirliği için azami gayret sarf etmelidir.

15 Temmuz akşamı, bir takım çevrelerin henüz tankları alkışladığı dakikalarda; kulübümüz, darbe teşebbüsüne karşı duruşunu net bir biçimde ortaya koymuştur: "Demokrasimize karşı yapılan her türlü darbe girişiminin karşısındayız. Devletimizin ve milletimizin daima yanındayız" diyerek!

Devletin varlığı için tüm vatandaşlarımızın seferber olduğu günlerde; bir takım adi suçluların da kendi menfaatleri için faaliyet içinde oldukları ve kamuoyunu türlü yalanlarla etkilemeye çalıştıkları not edilmiştir. 2010-2011 sezonundan beri kulübümüzün takibinde olan bu adi suçluların, meşrebi şaşırtıcı değildir. Bu şahıslar ve sinsi faaliyetleriyle ilgili gerekli açıklamalar Kulübümüzce ileri bir tarihte yapılacaktır.

Gün, devletimiz için her akşam meydanlarda nöbet bekleme günüdür. Trabzonspor Kulübü'nün ve milletimizin önceliği budur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Trabzonspor Hukuk kurulu

Yorum Gönder