FLAŞ HABER

Obradovic: Şampiyonluğumuz çalındı

16 Mayıs 2016 Pazartesi 02:45

Obradovic: Şampiyonluğumuz çalındı.. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, CSKA maçında hakemlerin skandal kararlarına tepki gösterdi.

Obradovic: Şampiyonluğumuz çalındı
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenör Zeljko Obradovic, THY Euroleague finalinde kaybettikleri CSKA Moskova maçından sonra açıklamalarda bulundu.
 
Berlin'deki finalde uzatmalara giden maçı 101-96 kaybeden sarı lacivertliler, maçın hakemi Damir Javor'un skandal kararlarıyla yıkıldı.
 
Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Obradovic, "Tabii ki CSKA'yı kutlamak istiyorum. 7. şampiyonluklarını yaşadılar. Aynı zamanda küçük kardeşim Itoudis'i de kutluyorum. İlk yarıyı CSKA domine etti. Devre arasında oyuncularıma 'Çıkın ve bütün sezon gösterdiğiniz karakteri gösterin' dedim" ifadelerini kullandı.
 
Hakemlerin verdiği kararlara dikkat çeken Obradovic, "Biz şampiyonluğu hak ettik. Ancak bir kişi bizim şampiyon olmamızı istemedi. Anlaşıldı mı? Euroleague finalinde maç uzuyorsa ve uzatmalarda bir takım 10, diğer takım 0 serbest atış atıyorsa, bu normal değildir! Maç nasıl yönetildi anlamadım! De Colo son pozisyonda steps yaptı. Şampiyonluğumuz çalındı" yorumunda bulundu.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder