FLAŞ HABER

Akhisar Belediyespor- Bursaspor Maçi Notlar:

28 Şubat 2014 Cuma 21:30

AKHİSAR BELEDİYESPOR- BURSASPOR MAÇI NOTLAR: MAÇ GEÇİKMELİ BAŞLADI AKHİSAR Belediyespor-Bursaspor karşılaşması konuk takım taraftarların sahaya attıkları patlayıcı maddeler nedeniyle 5 dakika gecikmeli başladı. Akhisar ekibini Manisa...

Akhisar Belediyespor- Bursaspor Maçi Notlar:
AKHİSAR BELEDİYESPOR- BURSASPOR MAÇI NOTLAR: MAÇ GEÇİKMELİ BAŞLADI
AKHİSAR Belediyespor-Bursaspor karşılaşması konuk takım taraftarların sahaya attıkları patlayıcı maddeler nedeniyle 5 dakika gecikmeli başladı. Akhisar ekibini Manisa 19 Mayıs Stadı'nda yaklaşık 4 bin 500 taraftarı desteklerken, Bursa'dan gelen 850 kişi Gediz kale arkası tribününde kendilerine ayrılan yeri doldurdu.
AKİGO'da sakatlığı süren Bilal ve Sesar ile cezalı Kenan forma giyemedi. Serkan ve Ahmet yedek soyunurken Sonko, Emin ve Sertan ilk 11'de şans buldu. Timsah'ta ise kadro dışı bırakılan Kazım ile sakatlıkları bulunan Serdar ile Volkan görev alamadı.
EV sahibi ekipte Gaziantepspor deplasmanının ardından Bursaspor'a karşı da kaleyi Emrah Tuncel korudu. Deneyimli file bekçisi Oğuz ise yine yedek soyundu. Akhisar Belediyespor'da golcü Mehmet Akyüz, 2 haftalık suskunluğunu bozdu. En son Trabzonspor deplasmanında hat-trick yapan Mehmet, Bursaspor ağlarını havalandırmayı da başardı.
Bursaspor'la şimdiye kadar oynadığı 5 resmi müsabada 4 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Akhisar Belediyespor, altıncı randevuya galibiyet için çıktı.  
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder