FLAŞ HABER

Aziz Yıldırım'dan 'Süleyman Seba' açıklaması:

15 Ağustos 2014 Cuma 20:56

Süleyman Seba'nın cenaze törenine katılan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım efsane başkan hakkında açıklamalarda bulunurken 'Türk sporunun aksakallarındandı' ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım'dan 'Süleyman Seba' açıklaması:
Süleyman Seba'nın cenaze törenine katılan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım efsane başkan hakkında açıklamalarda bulunurken 'Türk sporunun aksakallarındandı' ifadelerini kullandı. Süleyman Seba'nın cenaze törenine katılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, efsane başkan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım, İnsanların değerinin ölmeden önce bilinmesi gerektiğini belirterek, "O Türk sporunun aksakallarından biriydi" dedi.
 
Fenerbahçe Başkanı, Süleyman Seba hakkında, "Öldükten sonra değer bilmek hiçbir işe yaramaz. Keşke Süleyman abi buradaki mahşeri kalabalığı, sevgi ve saygıyı görebilseydi. Her zaman dürüst, namuslu bir insandı. O Türk sporunun aksakallarından biriydi. Öyle bir insanın abim olmasından sürekli mutluluk duyacağım. Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin" ifadelerini kullandı.
 

Yorum Gönder