FLAŞ HABER

Tomis Constanta-Halkbank: 1-3 (Denizbank Cev Şampiyonlar Ligi)

30 Ekim 2013 Çarşamba 21:05

HALBANK, Denizbank CEV Şampiyonlar Ligi F Grubu ikinci maçında Tomis Constanta'yı deplasmanda 3-1 yenerek ikinci galibiyetini aldı. Karşılaşmanın ilk seti karşılıklı müdafaa ve servis hataları ile başladı, ilk teknik molaya Halkbank 8-7...

Tomis Constanta-Halkbank: 1-3 (Denizbank Cev Şampiyonlar Ligi)
HALBANK, Denizbank CEV Şampiyonlar Ligi F Grubu ikinci maçında Tomis Constanta'yı deplasmanda 3-1 yenerek ikinci galibiyetini aldı.
Karşılaşmanın ilk seti karşılıklı müdafaa ve servis hataları ile başladı, ilk teknik molaya Halkbank 8-7 önde girdi. Teknik moladan sonra 3 sayılık seri sonunda Constanta takımının molası geldi. Halkbank, servis atma ve top karşılamadaki hatalarını etkili ataklarla giderdi ve ikinci teknik molayı da 13-16 önde geçti. Setin kalan bölümlerinde de karşılıklı hatalar vardı. Başkent ekibi bu bölümde tecrübesini sahaya yansıtınca seti 25-23 kazanarak 1-0 öne geçti.
İkinci sete Tomis Constanta iyi blok tutup, etkili atak yaparak başladı ve ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Halkbank, Tomis Constanta ataklarını durdurmakta zorlanınca ikinci teknik molayı 16-11 geride tamamladı. Halkbank, yakaladığı seri ile 18-15'te farkı üç sayıya indirince rakip molası geldi. Moladan sonra Halkbank'ın atak karşılamada manşet hataları devam etti, servisler de etkisiz kaldı. Başkent ekibi, seti 25-19 kaybetti ve maça eşitlik geldi: 1-1.
Üçüncü sette Halkbank'ın yerleşme hatalarını etkili hücumlarla iyi değerlendiren ev sahibi ilk teknik molayı 8-5 önde geçti. Toparlanan Halkbank, 8-8'de beraberliği yakalayıp 9-8 öne geçti. Constanta'nın direncini kırmakta zorlanan Mavi-Beyazlılar, ikinci teknik molaya 16-15 önde girdi. Son bölümde daha iyi oynayan Halkbank, seti 25-23 alarak 2-1 öne geçti. Bu sete hakemlerin yaptığı üç hata damga vurdu.
Son sete Halkbank fırtına gibi başladı. İlk üç setteki hatalırnadn arınan ve sahaya gücünü yansıtan Mavi-Beyazlı takım, seti 25-15, maçı da 3-1 kazanarak Şampiyonlar Ligi'ndeki yürüyüşünü sürdürdü.
Halkbank, üçüncü maçında Avusturya'da Hypo Tirol Innsbruck takımı ile 5 Kasım Salı günü karşı karşıya gelecek.
Salon: Sports Hall Constanta
Hakemler: Ignat Mitev (Bulgaristan), Georgios Papageorgiou (Yunanistan)
Halkbank: Osmany, Emre, Djuric, Kaziyski, Resul, Raphael, Nuri (L), Can, Burutay
Tomis Constanta: Zhekov, Rodriguez, Spinu, Haikal, Bahov, Stancu, Ivanov (L), Massinatori, Tanasecu
Setler: 23-25, 25-19, 23-25, 15-25
Süre: 1.47 (26-27-31, 23) EA(OS/FG)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder