FLAŞ HABER

Kiş Biatlonu Türkiye Kupasi'ni Kocaeli Yildizlar Kazandi

29 Ekim 2013 Salı 18:22

MODERN Pentatlon Federasyonu ve İskenderun Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Kış Biatlonu Türkiye Kupası'nı Kocaeli Yıldızlar kazandı. Çanakkale, Bursa, İzmir, Gaziantep, Kocaeli, Adana, Malatya, Hatay, İskenderun, Niğde, Kahramanmaraş,...

Kiş Biatlonu Türkiye Kupasi'ni Kocaeli Yildizlar Kazandi
MODERN Pentatlon Federasyonu ve İskenderun Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Kış Biatlonu Türkiye Kupası'nı Kocaeli Yıldızlar kazandı.
Çanakkale, Bursa, İzmir, Gaziantep, Kocaeli, Adana, Malatya, Hatay, İskenderun, Niğde, Kahramanmaraş, Aksaray, Trabzon ve Ankara'dan sporcuların katılımıyla yüzme yarışlarıyla başlayan Kış Biatlonu Türkiye Kupası, koşu yarışmaları ile tamamlandı. Yarışlar sonucunda düzenlenen törenle sporculara kupa ve madalyaları verildi.
Kupada bayanlar Yıldız kategorisinde Kocaeli Yıldızlar birinci, Adana Ayas ikinci, Ankara Altınkulaç üçüncü, Erkekler Yıldız kategorisinde ise Kocaeli Yıldızlar birinci, Adana Ayas ikinci, Hacettepe üçüncü oldu. Yarışmada iki birincilik kupası alan Kocaeli Yıldızlar, Süper Kupa'nın da sahibi oldu.
740 SPORCU YARIŞTI
Kış Biatlonu Türkiye Kupası'nda toplam 740 sporcu katılarak Yıldız A-B-C-D-E bayan ve erkek, Genç-Büyük-Master bayan ve erkek yaş kategorilerinde düzenlendi.
Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen koşu yarışmalarını İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek, Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Yaşar Akşin, Federasyon yöneticisi ve başbakanlık başmüfettişi Bülent Tarhan, federasyon yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür vekili Eyüp Sabri Çiçek ve vatandaşlar izledi.
"ÖNEMLİ OLAN KATILMAK"
Sporcuları kutlayan Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, "Önemli olan yarışa katılmak ve yarışı tamamlamaktır. Bugün Türkiye burada.. Herkes birbirini tanıdı. Çok büyük dostluklar oluştu" dedi.
Heyecanla izlenen koşu yarışmalarının bitiminde, İskenderun Belediyesi 2 Nolu Sosyal Tesis'te ödül ve plaket töreni düzenlendi. Törende, dereceye giren sporculara ve takımlara madalya ve kupaları verildi. UA(AP/SS) FOTOĞRAF  
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder