FLAŞ HABER

Çinlilerin Burak Yılmaz isyanı! 'Bizi kazıkladılar'

10 Temmuz 2016 Pazar 02:29

Çin Ligi 17. hafta mücadelesinde Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Beijing Guoan, Tianjin Teda ile golsüz berabere kaldı. 90 dakikada sahada kalan Burak Yılmaz ise performansıyla vasatı aşamadı.

Çinlilerin Burak Yılmaz isyanı! 'Bizi kazıkladılar'

Share to Facebook3Share to TwitterShare to Google+Share to LinkedInShare to GmailShare to PinterestShare to TumblrShare to Diğer3
Sakatlıktan döndükten sonra Çin'de yeniden Beijing Guoan'da ilk 11'de forma giymeye başlayan Burak Yılmaz performansıyla bir türlü istenilen seviyeye çıkamadı. Takımının, Tianjin Teda ile golsüz berabere kaldığı maçta 90 dakika forma giyen milli futbolcu, 90 dakika boyunca sadece 1 şut çekebilirken, sahadaki futbolcular arasında topla en az buluşan isimler arasındaydı.
 
Burak Yılmaz'ın maç sonu performansı:
 
Şut: 1
İsabetli Şut: 1
Topla Buluşma: 21
İkili Mücadele Kazanma: 2
Pas Yüzdesi: %67
 
Beiijng Guoan taraftarlarının daha önce 'Bizi kazıkladılar. Sakat geldi ve oynadığı futbola bak" şeklinde tepki gösterdikleri Burak Yılmaz'a verdikleri reaksiyon Tianjin Teda maçında da farklı değildi. Milli futbolcunun gol yollarındaki etkisizliğine Çinli taraftarlar 'Bu nasıl golcü?' şeklinde isyan etti.
 

Yorum Gönder