FLAŞ HABER

Orduspor'dan rekor borç!

04 Ağustos 2015 Salı 15:03

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Orduspor'da olağanüstü genel kurul yapıldı. Genel kurulda Orduspor'un borcunun daha önce açıklandığı gibi 47 milyon TL değil, 83 milyon TL olduğu açıklandı

Orduspor'dan rekor borç!
Orduspor Yönetim Kurulu'na alınan bazı isimlerin, daha sonra istifa etmesi ve çekilmek istemesi üzerine yeni yönetim kurulu belirlenmesi amacıyla Durugöl Orduspor Tesisleri'nde olağanüstü genel kurul yapıldı. Divan Başkanlığını Orduspor eski Asbaşkanlarından Bahtiyar Köksal'ın yaptığı genel kurulda şok bir gelişme yaşandı.
4 Temmuz'da gerçekleştirilen genel kurulda eski Kulüp Başkanı Nedim Türkmen'in kulübün borcunun 47 milyon TL olduğunu açıklamasının ardından hesaplarda ve evraklarda yapılan incelemeler sonunda gerçek borcun 83 milyon TL olduğu ortaya çıktı.
Genel kurulda bir konuşma yapan Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk, "'Kulübün 47 milyon borcu var' dediler, inceledik 83 milyon TL borcu çıktı. Borç daha da artabilir. Kulübün hesaplarını bağımsız denetim elemanlarına inceleteceğiz. Bundan sonra olayı yargıya götüreceğiz. Eski yönetimden hesap soracağız" dedi.

"TRANSFER TAHTASINI AÇACAĞIZ"
Halen kapalı olan transfer tahtasını mutlaka açacaklarını da belirten Pamuk, "Kimseyle problemimiz yok. Biz birileri para versin diye yönetime gelmedik. Biz bunu başaracağımız inancıyla aday olduk ve halen bu inancımız devam ediyor. Biz 'kimse yardım etmiyor' diye ağlamayacağız. Biz bu işi başarana kadar mücadele edeceğiz. Asla yılmayacağız. Orduspor olarak özümüze dönme kararı aldık. Eski futbolcularla istişareler yaptık, kendi çocuğumuz Sinan Bayraktar ile anlaşma yaptık. 2.5 milyon Ordulu var, yüzde 1'i yani 25 bin Orduluyu kulübe üye yapmak istiyoruz. Bununla ilgili çalışma yapıyoruz. Biz bu işi başaracağız. Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Pamuk, genel kurulun ardından hemen transfer tahtasını açmak için harekete geçeceklerini de belirterek, "Transfer tahtası dahil diğer sorunları da halletmek için genel kurulu beklemiştik. Şimdi transfer tahtasını açmak için harekete geçiyoruz. Ya açacağız, ya açacağız, ya açacağız" şeklinde konuştu.

40 KİŞİLİK YENİ YÖNETİM KURULU
Konuşmaların ve gündem maddelerinin sırayla yerine getirilmesinin ardından genel kurul tarafından oybirliği ile kabul edilen Yaşar Pamuk başkanlığındaki 40 kişilik yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
"Zeki Aydın, Uğur Cörüt, Ali Gündoğdu, Zeki Atlı, Adem yıldırım, Hayrettin Demiröz, Bülent Şahin, Adem Uzunömeroğlu, Metin Kır, Ömer Kılıç, İlker Karaman, Ruhi Serdar, Adnan Alparslan, Okan Oktay, Necati Tente, Ömür Köleoğlu, Emin Aksoy, İlhan Kurt, Hacı Turan, İsa Falay, Semih Altuntaş, Temel Şenyurt, Adem yavuz, Celal Avcı, Ercan Kır, Şahap Şahin, Rıdvan Altun, Denizhan Kalpaklı, Barış Kılıç, Umut Çağatayhan Köksal, Temel Özcan, Mustafa Köksal, Osman Öztürk, Umut Tepe, Cahit Serdar, Ozan Şen, Salih Ziya Cörüt, Mehmet Kay, Birol yılmaz, Ali Şahin."
Bu arada genel kurulda Orduspor Bayan basketbol takımının yer aldığı Sportif A.Ş Yönetim Kuruluna Yaşar Pamuk, Ali Osman Tobay, Osman Çakıroğlu, Engin Avcı ve Salih Ziya Cörüt seçildi.

Yorum Gönder