FLAŞ HABER

Sahalarda Az Rastlanan Centilmenlik Örneği

12 Mayıs 2014 Pazartesi 16:17

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta pazar günü oynanan Gümüşhanespor-Konya Anadolu Selçukluspor maçında futbol sahalarında eşine az rastlanır bir centilmenlik örneği sergilendi.

Sahalarda Az Rastlanan Centilmenlik Örneği
YEDEKSİZ SAHAYA ÇIKTI OYUNCUSU SAKATLANDI
Kümede kalmayı garantileyip üst sıralar için de hedefi olmayan 39 puanlı Gümüşhanespor ile 35 puanlı Konya Anadolu Selçukluspor, pazar günü Gümüşhane Yeni Şehir Stadyumu'nda karşılaştı. Gümüşhanespor, sakat futbolcularının fazlalığı nedeniyle sahaya yedek oyuncusu olmadan çıkmak zorunda kaldı. Karşılaşmanın 30'uncu dakikasında ev sahibi ekipten Selçuk sakatlanınca, kırmızı beyazlı takım, maça 10 kişi devam etmek zorunda kaldı.

KONUK EKİP DE OYUNCU ÇIKARDI

Devre arasında bu durumu göz önüne alan Konya Anadolu Selçukluspor teknik kadrosu ve yönetimi, rakiplerine jest yapmaya karar verdi. Konuk ekip, 2'nci yarıya futbolcularından Can Demir'i oyundan çıkartarak maça bir kişi eksik başladı. Karşılaşma, bu yüzden her 2 takımın 10'ar oyuncuyla oynamasıyla devam etti. Golsüz sona eren maçın ardından Gümüşhanespor puanını 40'a çıkararak grubu 10'uncu, 36 puana ulaşan Konya Anadolu Selçukluspor da 13'üncü sırada bitirdi.

"HERKES MUTLU OLDU"

Konya Anadolu Selçukluspor Kulüp Menajeri Mesut Erçetin, Gümüşhane'ye ligin son müsabakası maçı olduğu için deplasmana genç ağırlıklı 13 futbolcu ile çıktıklarını belirtirken şunları söyledi: "Maçtan önce yaptığımız sohbetlerde Gümüşhanesporlu yöneticiler 11 kişi olduklarını söyledi. Gümüşhanespor ile dostluğumuz göz ardı edilemez. Sezon başından beri ikili ilişkilerimiz iyidir. Sezonun son maçının da sertlik içerisinde geçmemesi, sakatlık yaşanmaması dileğiyle karşılaşmaya çıktık. Kulüp başkanımız Mehmet Günbaşı'nın öncelikli istediği şey centilmenlikti. Bunu her defasında vurguluyor. Sanırım karşılaşmanın 30'uncu dakikasıydı. Rakip takımdan Selçuk bir sakatlık geçirdi. Oyundan çıktığı için rakibimizde başka oyuncu kalmadı. Teknik direktörümüz İlker Erdem'de 2'nci yarıya çıkarken, (Biz de karşılığını verelim, centilmenlik yapalım) dedi. Oyuncumuz Can Demir'i oyundan aldık. Karşılaşmanın 2'nci yarısına 10'a 10 devam ettik. Sezonu bu şekilde bitirdiğimiz için mutluyuz."

"EN GÜZEL TARAF OYUNCULARIMIZIN BU CENTİLMENLİĞE ALKIŞ TUTMALARI"

Mesut Erçetin, son olarak, "Oyun içerisinde en güzel taraf, oyuncularımızın bu centilmenliğe alkış tutmalarıydı. Herkes mutlu oldu. Daha önce de söylediğimiz gibi bizim ilk hedefimiz tabi ki ligde kalmak, iyi futbol oynamak, oyuncu yetiştirmek. Ama centilmenlik de olmazsa olmazımız" diye konuştu. Gümüşhanesporlu yöneticiler de rakiplerinin yaptığı jest karşısında duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yorum Gönder