FLAŞ HABER

Başkanın bilinmeyen hikayesi!

05 Mayıs 2015 Salı 23:47

Mehmet Kılkışlı'nın bilinmeyen hikayesi!.. 47 yıl önce henüz 5 yaşındayken Bandırmaspor'un maskotu olarak sahaya çıkan Mehmet Kılkışlı, 8 yıldır kulüp başkanlığı yapıyor.

Başkanın bilinmeyen hikayesi!
Skorer'in haberine göre 1968 yılında Galatasaray'la yapılan maç öncesinde Oktay'ın kucağına alıp öptüğü Kılkışlı, bugün başarılı bir spor adamı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup lideri  Bandırmaspor'un kulüp başkanlığını 8 yıldır sürdüren Mehmet Kılkışlı, 47 sene  önce "maskot" olarak önünde sahaya çıktığı takımını başarıya sürüklüyor.

Kılkışlı, yaptığı açıklamada, babası Mustafa  Kılkışlı'nın 1965'te profesyonel lige alınan tek ilçe takımı olan Bandırmaspor'un 1967'den itibaren uzun süre genel kaptanlık görevini yürüttüğünü söyledi.

Babasının Bandırmaspor sevgisinin küçük yaşlardan itibaren kendisine  de yansıdığını ifade eden Kılkışlı, o dönem takımın iç ve dış saha maçlarının çoğuna gittiğini anlattı.

Henüz 5 yaşındayken "takımın maskotu" olduğunu dile getiren Kılkışlı, şöyle konuştu:

"Takım kaptanı ve oyuncuların ellerimden tuttuğunu ve onlarla sahaya  çıktığımı çok az hatırlıyorum. 1968'de Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray ile yapılan maçı ise asla unutamam. Yine takımın önünde sahaya maskot  olarak çıktım. Sarı-kırmızılı takımın efsane kaptanı Metin Oktay beni kucağına  alıp öpmüştü. İlk maçta 0-0 berabere kaldığımız Galatasaray'a 2-0 yenilip kupadan  elenmiştik. Ne maçı ne de Metin Oktay'ın beni öpmesini hiç unutmadım."

Kulübün kuruluşunun 50'nci yılı

O zamandan bu yana içindeki Bandırmaspor aşkının kendisini kulüp  başkanlığına kadar getirdiğini vurgulayan Kılkışlı, iyisiyle kötüsüyle başkanlıkta 8 yılı geride bıraktığını belirtti.

Yorum Gönder