FLAŞ HABER

Yusuf Yazıcı’nın gecesi!

23 Ekim 2020 Cuma 09:57

Yusuf Yazıcı’nın gecesi! Hat-trick yaptı Lille’i zafere uçurdu… UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Sparta Prag ile karşılaşan Lille maçı 4-1 kazandı. Milli yıldızımız Yusuf Yazıcı 3 gol attığı mücadelede yıldızlaştı.

Yusuf Yazıcı’nın gecesi!
UEFA Avrupa Ligi H grubunda Sparta Prag ile Lille, Generali Ceska pojistovna Arena’da karşı karşıya geldi. Lille, maçı 4-1’lik skorla kazandı. Karşılaşmada Lille’nin golleri 45+1, 60 ve 75’te milli oyuncumuz Yusuf Yazıcı ve 66. dakikada Jonathan Ikone’den geldi. Sparta Prag’ın golü ise 47. dakikada Borek Dockal’dan geldi.

Çek temsilcisinde Ladislav Krejci, 23. dakikada kırmızı kart görerek takımını erken bölümde 10 kişi bıraktı.

ARDA’DAN SONRA İKİNCİ TÜRK OLDU
Maçta attığı 3 golle yıldızlaşan milli oyuncumuz Yusuf Yazıcı, 80. dakikada yerini Timothy Weah’a bıraktı. Yusuf Yazıcı, Avrupa kupalarında Arda Turan’dan (Aralık 2016) sonra yabancı bir takımın formasıyla hat-trick yapan ikinci Türk oyuncu oldu.

Lille’deki bir diğer milli oyuncumuz Burak Yılmaz karşılaşmanın 63. dakikasında oyuna girdi. Zeki Çelik ise maçta süre almadı.

Grubun diğer maçında İtalyan ekibi Milan, Celtic’i 3-1 mağlup etti. Gruba 3 puanla başlayan Lille, Avrupa Ligi’ndeki ikinci maçında sahasında Celtic ile karşılaşacak. Sparta Prag ise aynı haftada Milan’a konuk olacak.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder