FLAŞ HABER

Sakaryaspor'dan video kombine uygulaması!

19 Ağustos 2015 Çarşamba 19:29

Sakaryaspor'dan video kombine uygulaması! Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Sakaryaspor'un taraftarı, "Video kombine" kartı sayesinde takımın iç sahadaki müsabakalarını internet üzerinden canlı seyredebilecek.

Sakaryaspor'dan video kombine uygulaması!
Kulüp başkanı Selahattin Aydın, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, şehir dışı ve yurt dışındaki taraftarları sevindirecek bir uygulamayı hayata geçirdiklerini söyledi.

"Video kombine" kartı sayesinde taraftarın iç sahadaki maçları internet üzerinden seyredebileceğini ifade eden Aydın, "Kanal 54'ten şifreli yayınlanacak karşılaşmalar için Sakaryaspor'a bağış yapan taraftarlara 'Video kombine' kart yayıncı kuruluş tarafından hediye edilecek. 'bagis.sakaryaspor.com.tr' adresinden 250 lira bağışta bulunan yeşil-siyahlı taraftarlara Kanal 54 televizyonu tarafından şifre verilecek" diye konuştu.

Aydın, ayrıca 20 lira bağışta bulunarak tek maç yayın şifresi alınabileceğini de dile getirerek, ödemenin ardından maç yayın linki ve şifresinin yayıncı kuruluş tarafından taraftarın e-mail adresine gönderileceğini kaydetti.

Taraftarların, kredi kartlarıyla taksitli ödeme yapabileceğini açıklayan Aydın, "Bunun yanı sıra tüm bankaların hesap çekim kartlarıyla tek çekim ödeme gerçekleştirebilir. 'Video kombine' kampanyasıyla ilgili bilgilendirmeler resmi sitenin yanı sıra 'sakaryasportv.com' sitesinin üzerinden yapılacak, maç özetleri yine bu site üzerinden izlenebilecek" ifadesini kullandı.

- "Bu sezon hedefi yakalayacağız"

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Aydın, iyi bir sezon geçireceklerine inandığını vurguladı.

Bazı kesimlerin hazırlık maçlarına ölçü olarak baktığını belirten Aydın, "Ben öyle bakmıyorum. Santrfor konusunda bir sürü isim var ama isteğimizi almak için gayret içindeyiz. Bizim gençlere de güveniyorum. Onlardan daha aşağıda hiç maç yapmamış veya 5-10 maç oynamış oyuncu almayacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Mümkün olduğu kadar geçen sezon maç oynamış futbolcularla ilgilendiklerini dile getiren Aydın, şöyle konuştu:

"İstediğimiz olsun istiyoruz. Yoksa dediğim gibi santrfor isminden geçilmiyor ve bu konudan çok rahatsızız, aklına gelen santrfor ismi veriyor. Bu hafta yine bizim çocuklarla çıkacağız, yürekten oynayacaklar. Geçen sezonla kıyaslanmayacak kadar iyi bir takım kurduk. Birçok arkadaş hazırlık maçlarına takılıyor. Sezon maçlarında onların öyle olmadığını hep beraber göreceğiz, seyredeceğiz. Bu iş sabır işi. Hep anlatıyorum, bir sezonluk sabır bu, 1-2-3 maçlık sabır değil. Bu sezon Allah keder vermezse hedefi yakalayacağız. Geçen sezon bu kadar iddialı konuşmadım ama bu sene iddialıyız."
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder