FLAŞ HABER

Hüseyin Çelik: Gaziantepspor'un Kapilari Tüm Gaziantepliler'e Açilmali

25 Ocak 2014 Cumartesi 13:29

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, Gaziantepspor'un kapılarının tüm Gazianteplilere açılması gerektiğini söyledi. AK Parti İl Başkanlığı'nda soruları yanıtlayan Çelik, Gaziantepspor...

Hüseyin Çelik: Gaziantepspor'un Kapilari Tüm Gaziantepliler'e Açilmali
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, Gaziantepspor'un kapılarının tüm Gazianteplilere açılması gerektiğini söyledi.
AK Parti İl Başkanlığı'nda soruları yanıtlayan Çelik, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile bir süre önce Ankara'da toplantı yaparak yeniden başkanlığa aday olmayacağı yönünde anlaştıklarını ancak, gelinen süreçte Kızıl'ın bu düşüncesinden vazgeçtiğini söyledi. İbrahim Kızıl'ın yarın yapılacak kongre için aday olduğunu belirten Çelik şöyle konuştu:
"Gaziantep milletvekili olarak bütün milletvekillerimizle birlikte Gaziantepspor'un çok daha başarılı olması için hepimizin gayretleri var. Bu gayretlerimiz devam etmelidir. Gaziantep markadır ve ülkemizin yıldızı bir şehridir. Gaziantepspor'un zaman zaman başarısız dönemleri olması hepimizi bütün Gaziantepliler'i üzdü. Şu anda Gaziantep'te yeni bir kongre arifesindeyiz. Gaziantepspor'u daha iyi yerlere getirecek, en azından ilkler arasına sokabilecek bir yönetimin olması hepimizin arzusudur. AK Parti milletvekilimizle birlikte Ankara'da İbrahim Kızıl'la bir toplantı yaptık. İbrahim Kızıl, kulüp başkanlığını bırakabileceğini söyledi. Bazı alacakları olduğunu söyledi. Daha sonra burada, Gaziantep'te bir inisiyatif, bir ekip oluşturuldu. Uluslar arası düzeyde bir danışmanlık firması çağrıldı. Gaziantepspor ile ilgili değerlendirmede bulunuldu, alacak- vereceğini ortaya çıkardılar. Şu anda ortada net bir görüntü var. Sayın Kızıl daha sonra bir karar değiştirdi. Gaziantepspor'un başkanlığına tekrar aday olacağını söyledi. Zannediyorum ki yarın yapılacak kongreye tek aday olarak katılacak."
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Gaziantep'te yaşayan herkesi Gaziantepli olarak gördüklerini, bu kent ile ilgili olan ve kentin dışarı açılan yüzü konusunda herşeyle fazlasıyla ilgilendiklerini söyledi. Çelik, şöyle devam etti:
"Sergen Yalçın, geldikten sonra üst üste alınan başarılar hepimizin yüzünü güldürdü. Bu trendin devam etmesini istiyoruz. Hüseyin Çelik olarak ben kimsenin arkasında ya da önünde değilim. Kim Gaziantepspor'a daha büyük bir değer katacaksa onun yanında olacağız. Tabii hukuksal anlamda ne gerekiyorsa o yapılacaktır. Sayın İbrahim Kızıl bir Gazianteplidir. Gaziantep'te yaşayan herkese öyle bakıyoruz. Mesele sağa- sola çekilmesin. İbrahim Kızıl, hemşerimizdir, bize makul bir teklifle gelirse ona yardımcı oluruz. Gaziantepspor'un sahiplenmesi konusunda İbrahim Kızıl'ın kapıları bütün Gaziantep'e açması gerekiyor. Biz bunu kendisine defalarca söyledik. Başkanın kim olması gerektiğine ben ya da siyasi arkadaşlarımız karar veremez. Buna Gaziantepliler, üye, delegeler karar verecektir. Sergen Yalçın gerçekten bir hareketlilik getirdi onun devam etmesini diliyorum. Bizim için Gaziantespor'un kendisi marka olarak son derece önemlidir. Temenni ederim aklı selim galebe gelir ve işler düzelir."

Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder