FLAŞ HABER

Tanju Çolak Acun Ilıcalı'yı bombaladı !

27 Temmuz 2014 Pazar 16:03

Kral, açılış maçına davet edilmeyince Acun Ilıcalı'ya veryansın etti..

Tanju Çolak Acun Ilıcalı'yı bombaladı !
Avrupa gol kralı ve eski milli futbolcu Tanju Çolak, Başakşehir Fatih Terim Stadı’nın açılışına ilişkin, “Organizasyonu yapan sevgili Acun Ilıcalı, Galatasaray ve Trabzonspor’dan açılışa hiçbir futbolcuyu davet etmeyerek ayrımcılık yapmıştır” dedi.

Çolak, Ramazan Bayramı’nı geçirmek üzere geldiği memleketi Samsun’da gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle açılışı gerçekleştirilen Başakşehir Stadyumu’na Fatih Terim’in isminin verilmesini sevinçle karşıladığını belirten Çolak, şöyle devam etti:

“Sayın Başbakanımızı tebrik ediyorum. Hakikaten onunla gurur duyuyorum. Çünkü Fatih Terim’e bu jest çok büyük ve önemli bir jest. Dünyada ve Türkiye’de hep ölen insanların arkasından adları bir yerlere verilir, bana göre Fatih Terim yaşayan bir efsanedir. Türk futbolu için imparatordur. Terim isminin verilmesi çok doğru bir tercihtir, bu da sayın Başbakanımızın kalitesini, Türk futboluna verdiği değeri ortaya koyuyor. Ona yakıştı, teşekkürler Başbakanım.”

“BAŞBAKAN’I SEVİYORUM, SEÇ MU?”

Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’ın vizyon toplantısına katıldığı için eleştirildiğini belirten Çolak, şöyle konuştu:

“Ben bu yaşıma kadar geldim, hep özgürce düşündüm. Kendi kararlarımı kendim aldım ve verdim. Nasıl Galatasaray’ı tutuyorsam, Türkiye’de de AK Parti gerçeğini kabul ediyorum. Ettim zaten. Başbakanımızın vizyonu, spora desteği, liderliği ve yaptığı icraatlar, her şey ortada. Gerçekten 2002′den sonra Türkiye’ye Tayyip Erdoğan damgasını vurmuştur. Ben papatya olmadım, devletle hiç bugüne kadar iş yapmadım, yapmam da. Çünkü ben futbolcuyum. Başbakanı seviyorum, suç mu? Ben sayın Başbakan’ı bugüne kadar hep destekledim, hatta direkt mitinglerinde bulundum. Bizim sevgimiz latifeden değil.”

“AYRIMCILIK YAPILDI”

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nın açılış törenine katılmamasına değinen Tanju Çolak, şunları kaydetti:

“Bunu Acun Ilıcalı’ya sormak lazım. Çünkü organizasyonu o yapmış. Acun’un bildiği işleri yapması lazım. Açılışta sadece Fenerbahçe özellikli olan sporcular vardı, Beşiktaş’tan sadece Şifo Mehmet katılmış. Organizasyonu yapan sevgili Acun Ilıcalı, Galatasaray ve Trabzonspor’dan açılışa hiçbir futbolcuyu davet etmeyerek ayrımcılık yapmıştır. Beşiktaş’tan Metin, Ali, Feyyaz, Galatasaray’dan Cüneyt Tanman, Hakan Ünsal, Arif Erdem, Tanju Çolak nerede? Avrupa gol kralını sen oraya çağırmıyorsun. Trabzonspor’dan Hami Mandıralı, Ünal Kahraman, Lemi, Tolunay’ın çağrılması gerekirdi. Ben Acun’u Türk halkının vicdanına bırakıyorum.”

Yorum Gönder