FLAŞ HABER

Aziz Yıldırım'ı çıldırtan sözler!

04 Eylül 2016 Pazar 03:53

Aziz Yıldırım'ı çıldırtan sözler! Fenerbahçe'de önceki akşam hareketli saatler yaşanmış ve sponsorluklar ile basketbol şubesinden sorumlu yönetici İsfendiyar Zülfikari'nin beklenmedik istifası herkesi şaşırtmıştı...

Aziz Yıldırım'ı çıldırtan sözler!
Zülfikari'yi istifaya götüren neden, yönetimle yaşadığı gerginlik... 26 Eylül 2013'te Zülfikari'nin sahibi olduğu petrol şirketi, Kadın Basketbol Takımı'nın formasının sırtına sponsor oldu.

İki sezon boyunca sarı-lacivertli formada yer aldı. Yöneticiler, sponsorluk kapsamı boyunca kulübe ödeme yapmayan Zülfikari'ye, sözleşmeyi hatırlatınca Zülfikari de "Ben sponsor değilim" cevabı verdi.

OCAK'TA BAŞLADI
Bu sözler üzerine ortam bir anda gerildi. Çok sinirlenen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, verdiği talimat ile kadın basketbol takımı formalarından şirketin reklamını hemen kaldırttı.

Ocak ayında yaşanan bu gerginlikten sonra, İsfendiyar Zülfikari yönetimde pasif bir şekilde görev almaya devam etti. Geçen sürede ilişkiler de düzelmeyince önceki akşam sürpriz bir şekilde istifa edip yönetimden ayrıldı.

(Basketball.com.tr)

Yorum Gönder