FLAŞ HABER

Pinar Karşiyaka Eurocup'ta Yenilgisiz 6 Takimdan Biri

31 Ekim 2013 Perşembe 17:16

AVRUPA kupalarındaki 100'üncü maçında Bulgar ekibi Lukoil Academic Sofia’yı Arena’da 15 sayı farkla dize getiren Pınar Karşıyaka, Eurocup’ta 3’te 3 yaparak E Grubu’nda liderliğini sürdürdü. Avrupa arenasındaki...

Pinar Karşiyaka Eurocup'ta Yenilgisiz 6 Takimdan Biri
AVRUPA kupalarındaki 100'üncü maçında Bulgar ekibi Lukoil Academic Sofia’yı Arena’da 15 sayı farkla dize getiren Pınar Karşıyaka, Eurocup’ta 3’te 3 yaparak E Grubu’nda liderliğini sürdürdü. Avrupa arenasındaki 7 Türk temsilcisi içinde, Fenerbahçe Ülker’le birlikte grup lideri apoleti taşıyan iki ekipten biri olan Pınar Karşıyaka, Eurocup’ta yer alan 48 kulüp içinde yenilgisi bulunmayan 6 takımdan biri olmanın mutluluğunu yaşıyor.
Geçen sezon Eurochallenge Cup’ı finalde kaybeden yeşil kırmızılı ekip, bu sezon 2 numaralı kupada hedefe yürürken, Eurocup’ta en iyi averaja sahip ekip olarak da alkışlanıyor. Dixon’ın 96 sayı ile sayı krallığında ilk sıraya yükseldiği yeşil kırmızılı ekibin antrenörü Ufuk Sarıca, Academic Sofia’yı iyi savunma yaparak yendiklerini belirterek, "Gruptaki kilit maçımızı kazandık. Her geçen müsabakada özgüvenimiz artıyor. Hedef için erken, ancak umutluyuz" diye konuştu.

MK(YC/AÖ)
 
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder