FLAŞ HABER

Çaykur Rizesporlu Ali Adnan'dan Çelik Yelek Fotoğrafi Açiklamasi

25 Temmuz 2014 Cuma 12:15

– IRAKLI askerlerle çelik yelek giyerek çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada yayınlayan Çaykur Rizespor’un Iraklı oyuncusu Ali Adnan, "Savaşan askerlerimize destek ve moral verdim ama gerek olsaydı gözümü...

Çaykur Rizesporlu Ali Adnan'dan Çelik Yelek Fotoğrafi Açiklamasi
– IRAKLI askerlerle çelik yelek giyerek çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada yayınlayan Çaykur Rizespor’un Iraklı oyuncusu Ali Adnan, "Savaşan askerlerimize destek ve moral verdim ama gerek olsaydı gözümü kırpmadan savaşa da giderdim" dedi.
Ülkesinde bir savaş yaşandığına dikkati çekmek için askerlerle birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaştığını belirten savunma oyuncusu Ali Adnan, üniforma giydiğini, ancak savaşa katılmadığını vurgularken şöyle konuştu:
"Zaten orada yalnız değildim. Irak milli takımı ve teknik direktörümüzle gittik. Aramızda bizimle birlikte Irak'tan çok meşhur olan insanlarda vardı aramızda. Ülkem için Türkiye’den destek bekliyorum. Bu desteği sadece Irak için değil Filistin için, Gazze için de istiyorum. Çünkü bu ülkelerde çok büyük acı yaşanıyor. Müslümanlar bu acıya sessiz kalmamalı. Türk halkının da bu konuda ne kadar duyarlı olduğunu biliyoruz. Bugüne kadar çok yardım yapıp destek verdiler. Bunu sürdürmelerini istiyorum."
AVRUPA’DAN TEKLİF ALDIM
Kendisine gelen transfer tekliflerine değinen Ali Adnan, "Özellikle Avrupa'da büyük kulüplerden çok ciddi transfer teklifleri aldım. İsimlerini vermek istemiyorum.  Çaykur Rizespor'un futbolcusuyum, Rize'yi ve insanını çok seviyorum. Benim için Rize'den ayrılmak çok zor. Ama kısmete inanan biriyim. Çaykur Rizespor'un menfaatleri doğrultusunda bir transfer olursa giderim" dedi.
DESTEK BEKLİYORUZ
Çaykur Rizespor'daki ilk yılında hem uyum sağladığını, hem de iyi bir performans ortaya koyduğunu ifade eden Ali Adnan, "Geçen sezonu zor geçirdik ama ligde kalmayı başardık. Yeni sezon da çok daha iyi bir Ali Adnan olacak. Bunu takım arkadaşlarımla birlikte yapacağız. Taraftarımızın yanımızda olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı. FOTOĞRAFLI
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder