FLAŞ HABER

Ankara'dan New York'a Gelip Nba Türk Gecesi'nde Boş Tribünlere Folklor Şovu Yaptilar

06 Kasım 2013 Çarşamba 11:07

TÜRK Amerikan Dernekleri Federasyonu tarafından ikincisi organize edilen NBA Türk Brooklyn Nets-Utah Jazz maçında 400'e yakın Türk Amerikalı bir araya geldi. Brooklyn Nets'in yeni sahası Barclays Center'daki maçta Ankara Büyükşehir Belediyesi...

Ankara'dan New York'a Gelip Nba Türk Gecesi'nde Boş Tribünlere Folklor Şovu Yaptilar
TÜRK Amerikan Dernekleri Federasyonu tarafından ikincisi organize edilen NBA Türk Brooklyn Nets-Utah Jazz maçında 400'e yakın Türk Amerikalı bir araya geldi. Brooklyn Nets'in yeni sahası Barclays Center'daki maçta Ankara Büyükşehir Belediyesi folklor takımı maç öncesi bir gösteri yaptı. Biletli izleyicilerin çoğunluğunun tribünlere girişinden önce olduğu için, Ankara Büyükşehir Belediyesi folklor ekibi neredeyse boş tribünler önünde yaptı.


Brooklyn Nets karşısında 104'e karşı 88 sayıyla yenilen Utah Jazz takımının Türk oyuncusu Enes Kanter, oyundan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, oynadığı maçlarda Türk izleyicilerin gelmesinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Brooklyn Nets'in çok iyi transferler yaptığına da değinen Kanter, Ankara'dan gelen folklor ekibini görmediğini de belirterek 'Haberim olmadı ama duydum folklor ekibi gelmiş' dedi. NA(MA/FG)

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.


DHA

Yorum Gönder