FLAŞ HABER

A Milli Bayan Hentbol Takimi, İspanya'ya Yenildi

24 Ekim 2013 Perşembe 23:31

A MİLLİ Bayan Hentbol Takımı, 2014 Avrupa Bayanlar Hentbol Şampiyonası grup eleme ilk maçında İspanya'ya deplasmanda 28-11 mağlup oldu.

A Milli Bayan Hentbol Takimi, İspanya'ya Yenildi
A MİLLİ Bayan Hentbol Takımı, 2014 Avrupa Bayanlar Hentbol Şampiyonası grup eleme ilk maçında İspanya'ya deplasmanda 28-11 mağlup oldu.


İspanya'nın Leon kentindeki Palacio de los Deportes de Leon'da oynanan mücadelede Millilerimiz, Londra olimpiyatlarında üçüncü olan İspanya ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk 10 dakikasında millilerimiz başa baş bir oyun sergiledi. Bu dakikadan itibaren hücumlarda gol üretemeyen millilerimiz, 20. dakikayı 10-5 geride girdi. İlk yarıda kalan bölümlerde savunmada da İspanya gollerine engel olamayan Milli Takımımız, devreyi 15-5 geride kapattı.
İkinci yarıda aradaki farkı kapatmak için mücadele eden Ay-Yıldızlı sporcularımız, rakibi karşısında bunu başaramayınca karşılaşmadan 28-11 mağlup ayrıldı. Millilerimiz, gruptaki ikinci maçında ise 27 Ekim Pazar günü Hollanda ile karşılaşacak. THF Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saat 18:00'de başlayacak.

SALON: Palacio de los Deportes de Leon
HAKEMLER: Miljan Vesovic - Novica Mitrovic (Karadağ)
İSPANYA: Gozales Ramos, (Navarro), Martinez, Egozkue Extremado, Lopez 5, İbanez Fernandez 2, Mangue Gonzales 1, Aguilar Diaz 4, Benzal, Chavez 1, Pinedo Saenz 1, Molinos Fernandez 1, Elorza 1, Cano Dominguez 3, Barbosa 9, Gonzales Arveles
TEKNİK DİREKTÖR: Jorge duenes de Galarza
TÜRKİYE: Derya, (Berna), Kübra, Perihan, Yeliz Yılmaz 1, Neslihan 1, Serpil İskenderoğlu, Nurceren, Esin 1, Buket 2, Betül 1, Aslı 1, Fatma 1, Yasemin 3, Neriman, Diğdem
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Vurgun
İKİ DAKKA CEZASI ALANLAR: Chavez, Martinez, Gonzales Arveles (İspanya), Yeliz Yılmaz 2, Esin, Diğdem, Fatma (Türkiye)
İLK YARI: 15-5 (İspanya lehine)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder