FLAŞ HABER

Güzelliği başına bela oldu

26 Temmuz 2014 Cumartesi 11:00

Güzelliği başına bela oldu... Kazakistan Milli Takımı ile Tayvan’da bulunan Sabina Altynbekova'nın milyonlarca hayranı olan bir fenomene dönüşmesi takım arkadaşlarını kızdırdı.

Güzelliği başına bela oldu
Sabina Altynbekova isimli genç voleybolcu kısa sürede güzelliğiyle en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Asya 19 Yaş Altı Şampiyonası için Kazakistan Milli Takımı ile Tayvan’da bulunan Sabina Altynbekova, şimdiden milyonlarca hayranı olan bir fenomene dönüştü.
 
Tayvan’a adım atmadan önce çok bilinmeyen Sabina Altynbekova, dikkatleri üzerine çektikten sonra binlerce taraftarı salonlara çekmeyi başardı. Sosyal medyada paylaştığı fotoğrafların altına binlerce yorum almaya başlayan Sabina, Çin, Kore, Tayvan, Japonya ve Güney Doğu Asya ülkelerinin tamamında genç erkeklerin gözdesi oldu. Sabina’nın popülaritesi kısa sürede anime resimlerinin çizilmesini de beraberinde getirdi.
 
Ancak Sabina Altynbekova’nın bu şöhreti takım arkadaşları ve koçunu oldukça kızdırdı. Takım arkadaşları taraftarların ve medyanın tamamen Sabina ile ilgilenmesinden rahatsızlık duyduklarını belirtirken, koç Nurlan Sadikov ise “bu şekilde çalışmamız mümkün değil. Şampiyonada sadece bir oyuncu var gibi davranıyorlar” diye konuştu.
 
Kazakistan’ın önde gelen gazeteleri de “seyirciler şampiyonayı değil Sabina’yı takip ediyor” manşetleriyle yaşananları özetlerken, Sabina da “voleybol oynamaya konsantre olmak ve bu şekilde tanınmak istiyorum. Ünlü olmak değil” ifadelerini kullandı.
 
 
(hürriyet)

Yorum Gönder