FLAŞ HABER

9 yıl sonra tekrar Avrupa Şampiyonası'nda

04 Nisan 2015 Cumartesi 02:05

Ülkemizi son olarak 2006 yılındaki 3 Bant Avrupa Şampiyonası'nda temsil eden ve o turnuvada gümüş madalya kazanan Semih Saygıner, profesyonel bilardoya dönüş kararından sonra ilk kez Almanya'nın Brandenburg kentinde 26-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonası'na katılacak.

9 yıl sonra tekrar Avrupa Şampiyonası'nda
 
TÜRKİYE'YE BİLARDOYU SEVDİRDİ

Türk bilardosunun dünyaca tanınmış ismi olan ve bilardoyu Türkiye'ye sevdiren isimlerin başında gelen Semih Saygıner, 9 yıl aradan sonra tekrar Avrupa Bilardo Şampiyonası sahnesinde olacak. 3 bant bilardonun en önemli isimlerinden biri olan Saygıner, şampiyonayı düzenleyen CEB - Confédération Européenne de Billard tarafından turnuvaya doğrudan katılmaya imkân veren "wild card" ile davet edildi.

SAYGINER: "HEYECAN VERİCİ"

Saygıner, şampiyonayla ilgili yaptığı açıklamada, "9 yıl sonra Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda diğer sporcu arkadaşlarımla birlikte ülkemi temsil edecek olmak heyecan verici. İyi hazırlanıp elimden gelen en iyi performansı sergilemeye çalışacağım" sözlerini sarf etti. 

Semih Saygıner'in profesyonel bilardoya dönüşünde büyük emek sahibi olan Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan ise konuyla ilgili şu şekilde görüş belirtti: "Semih Saygıner, Türkiye'deki mevcut bilardo sporcularının bilardoyu tanıma, sevme ve bu spora başlama nedenidir. Yarışmalara uzun bir ara vermesi bir handikap olsa da Saygıner'in tecrübesi ve oyun gücü ile bu handikabı kapatacağına inanıyorum."

İNTERNET ÜZERİNDEN CANLI YAYINLANACAK

Semih Saygıner'in yanı sıra milli bilardocularımızın da boy göstereceği Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonası'ndaki karşılaşmalar, 26-28 Nisan tarihleri arasında Kozoom TV tarafından internet üzerinden canlı yayınlanacak. 

Bilardo dünyasının en çok ilgi gören organizasyonlarından biri olan 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nı internet üzerinden milyonlarca izleyicinin takip etmesi bekleniyor.

DHA

Yorum Gönder