FLAŞ HABER

Denizli'de Sokak Tenisi

12 Kasım 2013 Salı 17:22

TENİS Federasyonu, Türkiye Ekonomi Bankası’nın (TEB) sponsorluğunda geçen yıl 78 il ve 240 ilçede 37 bin 500 tenisseverin katılımıyla gerçekleştirdiği "Sokak Tenisi" etkinliğini bu yıl Denizli’de düzenledi. Delikliçınar...

Denizli'de Sokak Tenisi
TENİS Federasyonu, Türkiye Ekonomi Bankası’nın (TEB) sponsorluğunda geçen yıl 78 il ve 240 ilçede 37 bin 500 tenisseverin katılımıyla gerçekleştirdiği "Sokak Tenisi" etkinliğini bu yıl Denizli’de düzenledi.
Delikliçınar Meydanı’nda Denizli Belediyesi önüne kurulan tenis kortlarında öğrenciler ve vatandaşlar tenis oynarken, Vali Abdülkadir Demir, Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural da etkinliğe destek verdi. Vali Demir, tenis sporunun gelişmesi için yapılan faaliyetin önemine değinirken Federasyon Başkanı Osman Tural, "Etkinliği düzenlemekteki amacımız, Türkiye’de tenis sporunu başta ilköğretim öğrnecileri olmak üzere toplumun her kesimine sevdirmek. Tüm kentlerde yerem yönetimlerin bol bol tenis kortu yapmasını arzuluyoruz" dedi. FI(YC/AÖ)
 
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder