FLAŞ HABER

Türk Telekom resmen küme düştü!

01 Mayıs 2016 Pazar 17:36

Türk Telekom resmen küme düştü! Spor Toto Basketbol Ligi'nin 28. haftasında Rönesans TED Ankara Kolejliler, seyircisiz oynanan maçta deplasmanda Trabzonspor Medical Park'ı 79-63 yendi.

Türk Telekom resmen küme düştü!
Bu sonuçla, Rönesans TED Ankara Kolejliler ligde kalmayı garantiledi,  Torku Konyaspor'un ardından düşen ikinci takım Türk Telekom oldu.

Karşılaşmaya iyi başlayan Trabzonspor Medical Park, özellikle pota  altından Alper Saruhan, Sertaç Şanlı ve Hardy'in ürettiği sayılarla etkili olarak  ilk periyodu 21-15 üstün kapadı.

İkinci periyotta Sanikidze ve Tomas'ın sayılarıyla Rönesans TED Ankara  Kolejliler, 13. dakika içinde 22-21 öne geçti. Hakan Demirel ve Kulig'in  basketleriyle rakibinin üstünlüğünü sürdürmesine izin vermeyen bordo-mavililer,  devreyi 42-40 önde tamamladı.

İkinci yarıda oyunda üstünlüğü ele alan Rönesans TED Ankara  Kolejliler, Sertaç Şanlı ile ayakta kalmaya çalışan rakibi karşısında Erol Can  Çinko ve Elegar'ın sayılarıyla üçüncü çeyreği 60-56 önde bitirdi.

Rönesans TED Ankara Kolejliler, son periyotta Tomas ve Sanikidze ile  etkili olarak, 35. dakikayı 69-60 önde geçerken, maçtan da 16 sayı farkla 79-63  galip ayrıldı.

Başkent ekibinde 19 sayı üreten Tomas, maçın en skorer oyuncusu oldu.  Trabzonspor Medical Park'ta da Sertaç Şanlı, 17 sayı kaydetti.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder