FLAŞ HABER

Balikesirspor Ile Manisaspor'un Zorlu Randevusu

19 Nisan 2014 Cumartesi 16:40

PTT 1'inci Lig’de 38 yıl sonra Süper Lig kapısına dayanan Balıkesirspor ile play off hedefleyen Manisaspor, yarın final gibi bir maça çıkacak. Atatürk Stadı’ndaki maç saat 13.30’da başlayacak. Süleyman Abay’ın...

Balikesirspor Ile Manisaspor'un Zorlu Randevusu
PTT 1'inci Lig’de 38 yıl sonra Süper Lig kapısına dayanan Balıkesirspor ile play off hedefleyen Manisaspor, yarın final gibi bir maça çıkacak. Atatürk Stadı’ndaki maç saat 13.30’da başlayacak. Süleyman Abay’ın yöneteceği mücadeleyi TRT 1 yayınlayacak. Maçı yalnız kombine bileti veya yeni uygulamaya geçen Passolig kartı olanlar izleyebilecek. Balıkesirspor'da Ali ve Karikari sakat. Muhammet ile Rıza’nın durumu maç saati netleşecek.
Manisaspor'da çapraz bağ ameliyatı olan Barbaros, İsmail ile sakat Kenan ve Berkay yok. Ligde 11 haftalık yenilmezlik ünvanını Karşıyaka deplasmanında kaybeden Balıkesirspor son 3 haftaya 64 puanla Süper Lig hattındaki ikinci Orduspor’un 1 puan gerisinde girdi. Son iki maçını kazanan Manisa 53 puanla play off barajının 6 puan gerisinde. İki takım da galip gelerek rakiplerinin takılmasını beklemeyi istiyor. (YC/AÖ)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder