FLAŞ HABER

Aslan kupasını aldı!

26 Mayıs 2016 Perşembe 23:49

Aslan kupasını aldı! Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek 54. Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Galatasaray, düzenlenen törenle kupasını aldı.

Aslan kupasını aldı!
Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek 54. Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Galatasaray, düzenlenen törenle kupasını aldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalya Arena Stadı'nda Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Podolski'nin 31. dakikadaki golüyle 1-0 kazanan Galatasaray 54. Türkiye Kupası'nın sahibi oldu. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte, sarı-kırmızılı futbolcular büyük sevinç yaşadı. Mutluluklarını taraftarı ile paylaşan futbolcular, formalarını da taraftara hediye etti. Teknik Direktör Riekerink, mutluluğunu futbolcuları ile paylaştı ve hepsini tek tek tebrik etti. Sarı-lacivertli taraftarlarla büyük üzüntü içinde stadı terk etti.

Maçın hakemleri Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar'a plaketlerini Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören takdim etti.

Maçın futbolcusu ise Lucas Podolski seçildi. Podolski, kupasını Bakan Kılıç'ın elinden aldı. Daha sonra sarı-kırmızı futbolcular ve Teknik Direktör Riekerink, sırasıyla platforma çıktı. Bakan Kılıç ve Demirören futbolculara madalyalarını takdim etti. Kaptan Selçuk İnan'IN Bakan Kılıç ve Demirören'in elinden kupayı almasıyla tören sona erdi. Ardından sarı-kırmızılılar kupa ile objektiflere poz verdi. Daha sonra hep birlikte platformdan inen sarı-kırmızılılar kupalarını taraftarıyla paylaştı.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder