FLAŞ HABER

Trabzonspor-Fenerbahçe Için Poliste Planlama

04 Mart 2014 Salı 17:43

TRABZON İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Spor Güvenlik Şube Müdürlüğü, pazartesi akşamı oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe için harekete geçti. Avni Aker Stadyumu’nda basın mensuplarına kapalı olarak...

Trabzonspor-Fenerbahçe Için Poliste Planlama
TRABZON İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Spor Güvenlik Şube Müdürlüğü, pazartesi akşamı oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe için harekete geçti.
Avni Aker Stadyumu’nda basın mensuplarına kapalı olarak Çevik Kuvvet ekipleriyle birlikte tatbikat yapan Spor Güvenlik Şube Müdürlüğü, planlamaları yaptı. Maç için çevre illerden de takviye istendiği, Fenerbahçe Kulübü'nün şu ana kadar İl Emniyet Müdürlüğü’nden her hangi bir özel önlem talep etmediği öğrenildi.
Stada yanıcı ve patlayıcı madde sokulmaması için özel güvenlik güçleri ile de koordineli çalışma yapacak olan polisin her iki takımın geliş ve gidiş yolları üzerinde de geniş güvenlik önlemleri alacağı bildirildi.
VALİ ÖZ: "HEMŞERİLERİMİZİN SAĞDUYUSUNA GÜVENİYORUZ"
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ise Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yargı, Güvenlik ve Haber Muhabirleri Komisyonu Başkanı Osman Şişko ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabulü sırasında Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Öz, şunları söyledi:
"Trabzon’da bu maç sürecini olgunluk ve güzellik içerisinde geçirmemiz gerekiyor. Kulüp başkanı ve belediye başkanımızla görüştüm, Emniyet'e de talimat verdim. Biz ne kadar çok güvenlik tedbiri alırsak alalım kafaya koymuşsa bir insan bu toplumu gerecek bir şey bulur. Herkesi bu süreçte sağduyulu olmaya çağırıyorum. Son dönemlerde şehrimizde oluşan bu güzel ve olumlu havayı hiç kimsenin bozmaya hakkı yoktur. Güvenlik açısından her maçta olduğu gibi bu maçta da tüm tedbirleri alacağız. Ancak biz burada güvenlikten ziyade Trabzonlu hemşehrilerimizin sağduyusuna güveniyoruz. Herhangi bir olumsuzluğun yaşanacağını da düşünmüyorum."

YES(TM/AÖ)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder