FLAŞ HABER

Ümit Karan: Darbeciler eşimden 150 bin dolar para istediler

26 Temmuz 2016 Salı 18:59

Şike davası sebebiyle hapis yattığı dönemde darbecilerin eşi Zeynep Karan'dan 150 bin dolar istediğini açıklayan Ümit Karan ''temizlik şart'' dedi.

Ümit Karan: Darbeciler eşimden 150 bin dolar para istediler
Kısıklı Meydanı'nda yapılan demokrasi nöbetine eski futbolcu Ümit Karan da katıldı. Darbecilerden dolayı uzun yıllar büyük sıkıntı çektiğini ifade eden Karan çok konuşulacak sözler söyledi. İşte Ümit Karan’ın Kısıklı Meydanı’ndaki açıklamaları:
BENİ MİLLİ TAKIMA ALMIYORLARDI

“Spora başladığım ilk günden beri bunlar futbolun içindelerdi. En iyi olduğum dönemde bile beni milli takıma çağırmıyorlardı. Kendilerinden olmayan insanları dışlıyorlardı. O günden beri bu mücadeleyi sürdürüyorum.”
CEZAEVİNE GİRDİĞİMDE EŞİMDEN 150 BİN DOLAR PARA İSTEDİLER

“Sadece kamu kurumlarından değil, büyük bir temizlik lazım. Şike davasıyla yıllardır hakkım yeniliyor ve sırf bu yüzden teknik direktör olamıyorum. Şike davası sürecinde cezaevine girdiğimde eşimden 150 bin dolar para istediler ki beni çıkartsınlar diye. Ben hiçbir zaman bu vatan hainlerine biat etmediğim için beni hep bitirmeye çalıştılar. Futbol camiasında bu terör örgütüne hizmet ettiği bilinen kişiler var, bir de bilinmeyenler var. O perde arkasındaki isimlere kadar hepsi temizlenmeli. Ben bunun savaşını vereceğim.”

Yorum Gönder