FLAŞ HABER

Ufuk Sarica: Avrupa'da Pinar Karşiyaka Gerçeğini Oluşturmaya Başladik

24 Ekim 2013 Perşembe 16:29

ULEB Eurocup E Grubu’nda Bosna Hersek temsilcisi Igokea’dan sonra Romanya’nın CSU Asesoft Ploiesti takımını deplasmanda yenerek ikide iki yapan Pınar Karşıyaka, liderliğini korudu. Geçen sezon Eurochallenge Cup’ta final...

Ufuk Sarica: Avrupa'da Pinar Karşiyaka Gerçeğini Oluşturmaya Başladik
ULEB Eurocup E Grubu’nda Bosna Hersek temsilcisi Igokea’dan sonra Romanya’nın CSU Asesoft Ploiesti takımını deplasmanda yenerek ikide iki yapan Pınar Karşıyaka, liderliğini korudu.
Geçen sezon Eurochallenge Cup’ta final oynayarak İzmir basketbolunda ilki gerçekleştiren Pınar Karşıyaka'nın, Euroleague’den sonra Avrupa’nın en prestijli kulüp organizasyonu olan Eurocup’ta büyük başarılara imza atacağını söyleyen Antrenör Ufuk Sarıca, "Avrupa arenasında Pınar Karşıyaka gerçeğini oluşturmaya başladık. Bu sezon yine büyük işler yapacağız" dedi.
Üç kulvarda yola emin adımlarla devam ettiklerini hatırlatan Sarıca, "Deplasmanda Ploiesti takımını 80 sayıyla yenmek herkesin başarabileceği iş değil. Kupada ve ligde de hedefimizi zirve olarak belirledik. Taraftarımıza büyük coşkular yaşatmak için elimizden geleni yapacağız" ifadesini kullandı. Ploiesti karşısında 25 sayı 6 asistle oynayan Dixon ile 17 sayı üreten ve 11 ribaund alan Batista’nın maça damga vurduğunu sözlerine ekleyen Sarıca, "Herkesin performansından çok memnun kaldım. Tüm oyuncularım galibiyeti sonuna kadar hakketti" şeklinde konuştu. OA(YC/AÖ)
 
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder