FLAŞ HABER

Karşıyaka'nın gözü kupada

30 Temmuz 2014 Çarşamba 10:33

KADINLAR Voleybol 2. Ligi'nde geride bıraktığımız sezon genç kadrosuyla Play-Off trenini son anda kaçıran Karşıyaka, 2014-2015 öncesi gözünü kupaya dikti.

Karşıyaka'nın gözü kupada
Yeni sezon hazırlıklarını bayramdan sonra hız vereceklerini dile getiren Antrenör Alper Erdoğuş, kaliteli bir ekip oluşturduklarını belirterek, "Geçen sezon öncelikli hedefimiz gençlerin tecrübe kazanıp, bu sezon takıma fayda sağlamasıydı. Bu yılki transferleri de önümüzdeki sezonu düşünerek yaptık. Acıbadem 1. Ligi'ne yükselip, kadromuzu korumayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu. Yeşil-kırmızılıların yeni transferlerinden Belaruslu pasör çaprazı Marina Tumas'ın pazartesi günü takıma katılacağı bildirilirken, Kazakistan Milli Takımı'nda bulunan orta oyuncu Alessia Safronova'nın affını isteyeceği, kabul edilmesi halinde 10 gün içinde İzmir'e geleceği öğrenildi.

Tumas geliyor
Tumas KARŞIYAKA'nın yeni sezondaki en büyük kozlarından biri, Belaruslu Marina Tumas olacak. Ülkemizde Yeşilyurt, Fenerbahçe İlbank ve son olarak Başiktaş'ta forma giyen 30 yaşındaki oyuncunun tecrübesiyle takıma önemli katkı sağlaması bekleniyor. Belarus Milli Takımı'nda 137 kez görev yapan 1.86 metre boyundaki pasör çaprazı, 3.20 smaç, 3.10 blok yüksekliğine sahip.    
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder