FLAŞ HABER

Pınar Karşıyaka'da 'Barça' hazırlığı

01 Ağustos 2015 Cumartesi 16:07

Turkish Airlines Euroleague C Grubu'ndaki ilk maçında 15 Ekim'de Barcelona'yı ağırlayacak Pınar Karşıyaka, salon hazırlıklarına hız verdi.

Pınar Karşıyaka'da 'Barça' hazırlığı
Hafta içinde Karşıyaka Arena ve Halkapınar Spor Salonu'nu inceleyen Euroleague heyetinin kendilerine iki salondaki eksikleri içeren bir rapor sunduğunu belirten Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, "Arena'da kapasiteyi artırmamız gerekiyor. Koltuk sayısını 4 bin 500'den 5 bine çıkarmalıyız. Karşıyaka Belediyesi ile işbirliği yapacağız. Bu konuda mimarlardan destek alacağız. Soyunma odaları, ışıklandırma, giriş çıkışlar ve turnikeler de düzenlenmeli" dedi.
 
Halkapınar Spor Salonu'nda da eksikler olduğunu kaydeden Ustaoğlu, "Halkapınar'da parke zemin ve skorboard yenilenmeli. Turnike ve ışıklandırma sorunu orada da var. Halkapınar için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile temas halindeyiz. Biz maçlarımızı iki salonda da oynayacakmışız gibi hazırlıklarımızı yapıyoruz. İlk tercimiz Karşıyaka Arena, bildiğimiz, alışık olduğumuz, taraftarımızla bütünleştiğimiz bir salon. Ancak kapasite sorununu çözememe durumunu göz önünde bulundurarak Halkapınar'da da hazırlıklar yapılacak. İki salonu da Euroleague standartlarına uygun hale getirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Yorum Gönder