FLAŞ HABER

Yalova Ortopedikler Basketbol Kulübü Japon Horie Ile Görüşüyor

07 Kasım 2013 Perşembe 13:11

GARANTİ Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde ve Euro League 3 Cup’ta mücadele edecek Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), Japon Milli Takımı’nın sporcusu 34 yaşındaki tecrübeli forvet Horie’yi...

Yalova Ortopedikler Basketbol Kulübü Japon Horie Ile Görüşüyor
GARANTİ Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde ve Euro League 3 Cup’ta mücadele edecek Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), Japon Milli Takımı’nın sporcusu 34 yaşındaki tecrübeli forvet Horie’yi de transfer etmek için girişimlerini hızlandırdı.
Tekerlekli sandalye branşında dünyanın en iyi oyuncuları arasında gösterilen Wataru Horie, işlemlerinin halledilmesinin ardından 10 Kasım Pazar günü Yalova’ya gelmesi bekleniyor. Japonya’da her yıl düzenlenen Kitakyushu Kıtalararası Dünya Şampiyonası’nda Miyagi MAX ve Almanya ekibi RSV Lahn Dill formalarıyla da bir dönem Galatasaray’a karşı da forma giyen ve şuanda ABD’de basketbol yaşantısını sürdüren Japon oyuncunun YOSK’a gelmesiyle beraber Yeşil Kırmızılılarda yabancı sporcu sayısı 2’ye çıkmış olacak.
DÜNYA YALOVA’YI TANIYACAK
YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç, "Japon oyuncu Wataru Horie ile görüşüyoruz. Kendisiyle anlaşmak üzereyiz. Birkaç gün içerisinde kesin olarak anlaştıktan sonra bu sporcuyu 10 Kasım Pazar günü Türkiye’ye getirmek istiyoruz. Dünya çapında bir sporcu ve Japonya Milli Takımı’nda da forma giyiyor. Spor yaşantısı başarılarla dolu böylesine dünyaca ünlü oyuncuyu getirerek, sadece Türkiye’de değil ülke dışında da ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Yalova’yı dünyaya tanıtacağız ve bunun için de dünya kulübü olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz" şeklinde konuştu.

 
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder