FLAŞ HABER

Bir destan da Fenerbahçe'den

11 Nisan 2014 Cuma 20:46

Bir destan da Fenerbahçe'den... Euroleague Kadınlar yarı final mücadelesinde Fenerbahçe ile Fransız temsilcisi Tango Bourges karşı karşıya geldi. Ekibimiz finalde Galatasaray Odebank'ın rakibi oldu.

Bir destan da Fenerbahçe'den
Karşılaşmaya etkili başlayan Fenerbahçe, güçlü rakibi karşısında üst üste basketler kazanırken, savunmada da başarılı bir performans ortaya koydu. Sarı-lacivertliler ilk periyodu da 13-6 üstün tamamladı.
 
İkinci çeyrekte skor üretmekte zorlanan sarı-lacivertliler, Tango Bourges karşısında 24-23 geriye düştü. Birsel Vardarlı'nın üçlüğü ile 26-24 yeniden öne geçen Fenerbahçe ilk yarıda bu skorla önde tamamladı.
 
İkinci devreye savunma hataları ile başlayan Fenerbahçe Fransız ekibinin sayılarına engel olamadı ve 31-28 geriye düştü. Oyunda yeniden dengeyi kuran Fenerbahçe son çeyreğe 1 sayı farkla 39-38 önde gitti.
 
Son çeyrek karşılık basketlerle başlayınca iki takım da birbirine üstünlük kurmakta zorlandı. Son 8 dakikaya 45-44 önde giren Fenerbahçe giderek farkı açmaya başlasa da oyundan kopmayan Tango Bourges karşılık vermekte geçikmedi. Maçın son dakikaları iyi oynayan Fenerbahçe güçlü rakibini 59-50 yenerek finalde Galatasaray Odebank'ın rakibi oldu.
 
Türk basketbolu adına büyük bir başarıya imza atan Galatasaray Odebank ve Fenerbahçe pazar günü saat 16:00'da NTV Spor'dan canlı yayınlanacak final maçında Avrupa'nın en büyüğü olmak için karşı karşıya gelecek.

Yorum Gönder