FLAŞ HABER

Galatasaray, Fenerbahçe'yi dağıttı!

02 Kasım 2015 Pazartesi 21:06

Galatasaray, Fenerbahçe'yi dağıttı! Galatasaray - Fenerbahçe: 80-63.. Spor Toto Basketbol Ligi'nin 4. hafta maçında Galatasaray Odeabank sahasında Fenerbahçe'yi 80-63 yendi.

Galatasaray, Fenerbahçe'yi dağıttı!
Spor Toto Basketbol Ligi'nin 4. hafta maçında Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Abdi İpekçi Arena'da Fenerbahçe ile oynadığı son 6 derbiyi kazanan Galatasaray, ezeli rakibini 80-63 mağlup ederek müthiş serisini devam ettirdi. Bu sonucun ardından ligde Galatasaray 3. galibiyetini, Fenerbahçe ise 2. mağlubiyetini hanesine ekledi.

GALATASARAY ODEABANK: 80 - FENERBAHÇE: 63

Salon: Abdi İpekçi Arena
Hakemler: Engin Kennerman, Yener Yılmaz, Alper Özgök

Galatasaray Odeabank: Sinan Güler, Caleb Green, Blake Schilb, Stephane Lasme, Vladimir Micov
Başantrenör: Ergin Ataman

Fenerbahçe:
Jan Vesely, Nikola Kalinic, Ekpe Udoh, Bogdan Bogdanovic, Kostas Sloukas
Başantrenör: Zeljko Obradovic

1. Periyot Sonucu: 16-16
2. Periyot Sonucu: 39-34 (23-18)
3. Periyot Sonucu: 61-52 (22-18)
4. Periyot Sonucu: 80-63 (19-11)

DERBİ MAÇTAN NOTLAR

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 4. haftasında oynanan Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe derbisine sarı-kırmızılı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma için yaklaşık 2 saat önce salona gelmeye başlayan taraftarlar, tribünleri tamamen doldurdu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, karşılaşma öncesi ve sırasında takımlarına tezahüratlarla destek verdi. Ayrıca 2011'den bu yana uygulanan deplasman yasağı nedeniyle Fenerbahçe taraftarları salona alınmadı.

Başkan Dursun Özbek, Portekiz'de

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek maça gelemedi. Sarı-kırmızılı futbol takımının UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Portekiz'in Benfica takımıyla oynayacağı maç için Lizbon'da bulunan başkan Özbek, karşılaşmayı tribünden izleyemedi. Dursun Özbek'in yanı sıra birçok yönetici de maça gelmezken, sarı-kırmızılı kulübü tribünde yönetim kurulu üyeleri Hasan Murat Atay ile Selim Arda Üçer temsil etti. Konuk ekip Fenerbahçe'den ise tribünde asbaşkan Salih Ozan Balaban ile yönetim kurulu üyesi Ali Cenk Başak yer aldı.

İki takımda da birer eksik


Derbi maça iki takım da bir oyuncusundan yoksun çıktı. Galatasaray Odeabank'ta sakatlığı bulunan Dusan Cantekin ile Fenerbahçe'den Ricky Hickman sakatlıklarından dolayı derbi maçta forma giyemedi.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder