FLAŞ HABER

Milli Tenisçi Çağla Büyükakçay Son 8'de

23 Ekim 2013 Çarşamba 16:14

MİLLİ tenisçi Çağla Büyükakçay, İsrail'de boy gösterdiği 25 bin Dolar ödüllü uluslararası turnuvada çeyrek finale yükseldi. Turkcell ve Türkiye Tenis Federasyonu desteğinde turnuvalara devam eden Club İstanbul @ ENKA Tenis Akademisi...

Milli Tenisçi Çağla Büyükakçay Son 8'de
MİLLİ tenisçi Çağla Büyükakçay, İsrail'de boy gösterdiği 25 bin Dolar ödüllü uluslararası turnuvada çeyrek finale yükseldi.
Turkcell ve Türkiye Tenis Federasyonu desteğinde turnuvalara devam eden Club İstanbul @ ENKA Tenis Akademisi oyuncusu Çağla Büyükakçay, İsrail'de oynadığı turnuvada bir önceki gün elde ettiği üç saatlik galibiyetin ardından çıktığı ikinci tur maçında sıkıntı yaşamadı ve adını son sekize yazdırdı.
Herzliya kentindeki 25 bin Dolar para ödüllü ITF turnuvasına üç numaralı seribaşı olarak katılan Büyükakçay, büyük bir çekişmeye sahne olan açılış turu maçında İspanyol Nuria Parrizas-Diaz'ı geçtikten sonra Ukraynalı genç raket Marianna Zakarlyuk ile kozlarını paylaştı. Çağla, rakibinin servisini üç kez kırmayı başardığı ilk seti 35 dakikada 6-2 ile tamamlarken, Zakarlyuk'un ikinci set henüz başlamadan mücadeleden çekilmesiyle galibiyete uzandı.
Bu sonuçla çeyrek finale yükselen Büyükakçay'ı bir sonraki turda bir başka Ukraynalı Anastasiya Vasilyeva bekliyor. Özellikle yaz döneminden bu yana elde ettiği başarılı derecelerle dikkat çeken Vasilyeva, dünya sıralamasının 221. basamağında yer alıyor.  
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder