FLAŞ HABER

Zamanımız doldu!

21 Ekim 2015 Çarşamba 18:07

Yarın bütün olumsuzlukları bir kenara bırakıp yeni sayfa açmak istiyoruz

Zamanımız doldu!
 "Zamana ihtiyacımız vardı ama artık zamanımızın dolduğunu  düşünüyorum. Telafisi olmayan döneme girdik" 
 
Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, UEFA Avrupa Ligi A  Grubu'nda yarın oynayacakları maçını kazanarak yeni bir sayfa açmak  istediklerini söyledi. 
 
Mehmet Topal ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor  Kompleksi'nde teknik direktörü Vitor Pereira ile katıldığı basın toplantısında,  yarın oynayacakları Ajax maçının önemine dikkati çekti. 
 
Hollanda'nın en köklü takımlarından birine karşı oynayacaklarını  anlatan milli futbolcu, "Biz de kaliteli bir ekibiz. Bazı maçlarda istediğimiz  seviyeye çıkamadık. Yarın bütün olumsuzlukları bir kenara bırakıp yeni bir sayfa  açmak istiyoruz. Daha iyi bir takım nasıl olunur göstermeye çalışacağız. Ajax 1  puan önümüzde. Bu da maçın önemini artırıyor. Galibiyet için takım halinde bütün  gücümüzü sahaya yansıtıp iyi futbolla 3 puanı almak istiyoruz" ifadelerini  kullandı. 
 
Spor Toto Süper Lig'deki Kayserispor maçında 3 puan baskısı yüzünden  iyi oynayamadıklarını belirten Mehmet, şöyle konuştu: 
 
"Bütün takımlara saygı duyuyoruz. Kayserispor maçında istediğimiz  performansı gösteremedik. Takımın üzerinde 3 puan baskısı vardı. Buna  odaklandığımız için istediğimizi sahaya yansıtamadık. Soyunma odasında, her  şeyden en önemlisi 3 puanın olduğunu konuştuk. Kayseri'de alacağımız kötü bir  mağlubiyet, önümüzde oynayacağımız iki önemli maç öncesi olumsuzluk oluştururdu.  Nasıl daha iyi bir takım oluruz, bunun havasına girdik. İki büyük maçımız var. Bu  maçlara konsantre olup yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz." 
 
"Zamanımız doldu" 
 
Sezon başında yeni bir takım oldukları için ihtiyaç duydukları zamanın  artık sona erdiğini vurgulayan Mehmet, sözlerini şöyle sürdürdü: 
"Bu sene kadromuz neredeyse tamamen değişti. Yabancı kuralının serbest  olması da bunda önemli bir faktör. Çok kaliteli oyuncular geldi. Zamana  ihtiyacımız vardı ama artık zamanımızın dolduğunu düşünüyorum. Telafisi olmayan  döneme girdik. Olumsuzlukları kenara bırakmamız lazım. Bunun için de yarından  itibaren herkesin sorumluluk alması gerekiyor." 
 
Mehmet kendi stiline yakın Josef de Souza'yla aynı anda oynamasıyla  ilgili gelen soruya ise, "Herkes elinden geldiğince sorumluğunu yerine getiriyor.  İkimiz de takıma faydalı olamaya çalışıyoruz. Hocamızın tamamen teknik ve taktik  görüşüdür. Bize sahaya çıkıp oynamak ve iyi performans sergilemek düşüyor"  yanıtını verdi. 

Yorum Gönder