FLAŞ HABER

Yılın takası!

21 Haziran 2015 Pazar 14:58

Gökhan Töre & Olcan Adın takası! Galatasaray Gökhan Töre için 12 milyon Euro isteyen Beşiktaş'a Olcan Adın'la birlikte tam 3 milyon Euro teklif etti. Görüşmelerin tüm hızıyla sürdüğü öne sürüldü

Yılın takası!
Bir süredir Galatasaray Gökhan Töre'yle, Beşiktaş da Olcan Adın'la yakından ilgilenirken iki taraf da birbirine resmi bir teklif yapmamıştı. Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin "Gökhan Töre'yi 12 milyon Euro'dan aşağı vermeyiz" açıklamasının ardından Sarı-Kırmızılı yöneticilerin Beşiktaş'a ilk kez resmi teklif yaptıkları ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin Beşiktaş'ın istediği Olcan Adın'ı da bu transferde ön plana çıkararak Gökhan'ın bonservisi karşısında 3 milyon Euro ve Olcan Adın'ı teklif ettikleri öğrenildi. Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi yapılan bu teklife yanıt vermediği ve bir durum değerlendirmesinden sonra cevap vereceklerini ilettiği saptandı.

GÖKHAN TÖRE'NİN TALİPLERİ ÇOK
Beşiktaş'ta parasını alamadığı için geçen sezon kazan kaldıran Gökhan Töre'nin G.Saray dışında da talibinin olduğu ortaya çıktı. İspanyol kulüplerinden A.Madrid'in de Siyah- Beyazlı futbolcuyu çok istediği öğrenildi. İspanyol kulübünün bir süredir Gökhan Töre'yi takibe aldığı ve tam not verdiği saptandı. Rus kulüplerinin de Gökhan'ı istediği belirlendi. (Takvim)

Yorum Gönder