FLAŞ HABER

Yıldırım'dan Kocaman'a onay!

13 Ağustos 2016 Cumartesi 13:38

Yıldırım'dan Kocaman'a onay.. 'Gel sefasını sen sür'.. Şampiyonluğa ulaştıkları tecrübeli hoca Aykut Kocaman'ın dönüşüne daha önce "Ben varken olmaz" diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ikna edildi. Başkan bu hamleye onay verdi. Kocaman'a da "Geçmişte sıkıntılar yaşadın. Ekibinle gel ve yarım bıraktığın işleri tamamla" denildi.

Yıldırım'dan Kocaman'a onay!
Vitor Pereira ile yolları ayırma kararı alan Fenerbahçe, bunun için geri sayıma geçerken, teknik direktör arayışlarında da çok sürpriz bir isim üzerinde yoğunlaştı...

Türkiye'yi sarsan ve en çok da Fenerbahçe'yi etkileyen 3 Temmuz sürecinde takımın başındayken adeta taraftarın kahramanı ilan edilen Aykut Kocaman'ın geri getirilmesi için seferberlik ilan edildi...

Geçmişte şampiyonluğa ulaştıkları Aykut Kocaman'ın dönüşüne daha önce "Ben varken olmaz" diyen Başkan Aziz Yıldırım da ikna edildi ve o da bu hamleye onay verdi. Şimdi gözler, bundan sonra yaşananacak gelişmelere çevrildi...

İLK YANIT "HAYIR" OLDU AMA...

Yaşanan bu gelişmenin ardından Aykut Kocaman ile temasa geçildi...

3 Temmuz sürecinde büyük sıkıntılar yaşayan tecrübeli hoca Aykut Kocaman'ın bugünkü tabloda her şey Fenerbahçe lehine dönmüşten takımın başında olması gerektiğini düşünen Fenerbahçe yönetimi, Kocaman'a da bu konuda baskı yapmaya başladı.

Ve kendisine, "Cefasını sen çektin, sefasını da sen sür. Geçmişte yapmak istediklerini, gel ve gerçekleştir" denildi. Aykut Kocaman'ın ise bu teklife ilk etapta yanıtı "Hayır" oldu.

Konyaspor ile çok iyi bir uyum yakaladığını söyleyen Aykut hoca, yeşil beyazlıları yarı yolda bırakamayacağını söyledi.

KOCAMAN İKNA OLURSA KONYA İLE ANLAŞILACAK!


Özellikle, UEFA Avrupa Kupası maçları öncesi bu durumun gruplarda direkt yer alacak Konyaspor'u yaralayacağını düşünen Aykut Kocaman, Fenerbahçeli yöneticilerin ısrarları sonrası telefonlarını kapatarak düşünmeye geçti.

Fenerbahçe ise bu konuda geri adım atmayacak. Aykut Kocaman konusunda sonuna kadar gidecekler. Konyaspor'u da tatmin edecek formüller üzerinde düşünen Fenerbahçe, Kocaman'ı ikna etmeyi yeterli görüyor. Takımdaki futbolcuların da çok sevdiği ve onunla çalışmayı çok istedikleri Kocaman konusunda Ali Yıldırım ile Hasan Çetinkaya yetkilendirildi. Bu ikili, Aykut hoca ile son derece yakınlar.

Fenerbahçe, Aykut Kocaman'ın ekibi ile birlikte yarım kalan işlerini tamamlaması gerektiği fikrinde birleşmiş durumda.

(Hürriyet)

Yorum Gönder