FLAŞ HABER

Yıldırım, Emenike'yi bu nedenle silmiş

15 Mayıs 2015 Cuma 11:38

İşte Yıldırım'ın Emenike'yi "silme" nedeni! Fenerbahçe'de Nijeryalı yıldız Emenike'nin Aziz Yıldırım tarafından kadro dışı bırakıldığı ortaya çıktı

Yıldırım, Emenike'yi bu nedenle silmiş
Fenerbahçe'de Çarşamba akşamı Emre Belözoğlu ile birlikte kadroya alınmayan iki isimden birisi olan Emmanuel Emenike'nin sakat olduğu için maç kadrosuna dahil edilmediği açıklanmış fakat sakatlığı hakkında bir bilgi paylaşılmamıştı. Fakat Emenike'nin Aziz Yıldırım tarafından kadro dışı bırakıldığı ortaya çıktı.

Aziz Yıldırım'ın, Sivasspor deplasmanının ikinci yarısında atılan gollerde yedek kulübesinde sevinmek için yerinden bile kalkmayan Nijeryalı oyuncunun kadroya alınmaması için İsmail Kartal'ı uyardığı öğrenildi. Sivasspor maçının devre arasında Emenike'yi de oyundan aldıran Yıldırım'ın, Emenike'nin sevince katılmama görüntülerini gördükten sonra çılgına döndüğü ve "takımının attığı gole bile sevinmeyen adamla şampiyonluk gelmez. Ne yaparsa yapsın, arkasında durduk. Savunduk. Ama yeter artık. Bardağı taşırdı" diyerek Kartal'ı uyardığı ve maç kadrosuna aldırmadığı bildirildi.

(Fotospor)

Yorum Gönder