FLAŞ HABER

Yiğidolar Fırtına'yı dindirdi!

10 Şubat 2015 Salı 23:29

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Trabzonspor ile Sivasspor karşı karşıya geLdi

Yiğidolar Fırtına'yı dindirdi!
 ZİRAAT Türkiye Kupası'nda bu sezonun şu ana kadarki en keyifli maçı Trabzon'la Sivas arasında oynandı. Bordo-mavililer, Cadozo'suz çıktığı maçın ilk dakikalarında bocalayan bir görüntü çizdi.
 
ÜST üste gelen Sivas atakları 9'da Salih ve Hakan'ın hataları sonucundan meyvesini verdi. Da Costa'nın pasında Salih'i ekarte eden Utaka'nın plasesini kontrol edemeyen Hakan topu ağlarında gördü: 0-1. Golden sonra toparlanan Trabzon 23'te skoru dengeledi. Erkan'ın hızlı kullandığı taçta İshak, Yatabare'yi buldu, Malili de altıpastan golü attı: 1-1.
 
BUNDAN 10 dakika sonra yine Yatabare sahnedeydi. Aldığı geri pasta çalım yapmayı deneyen Sivas kalecisi Ertuğrul'un hatasını değerlendiren Yatabare, Trabzon'u 2-1 öne geçirdi: 2-1. 40'ta ise skor yine dengelendi. İshak'ın hatasını değerlendiren Musa sakin bir plaseyle durumu 2-2 yaptı.
 
İLK yarı gibi heyecanlı geçmeyen 2. yarıda 47'de Yatabare, 52'de de Medjani'nin golleri ofsayta takılırken maç uzatmaya kaldı.
 
UZATMA devrelerinde ise sahada futbol adına pek bir şey yoktu ama akıllarda kalan ve unutmak istediğimiz tek şey Trabzon tribünlerinden Sivas kalecisi Ertuğrul'a atılıp kafasının yarılmasına neden olan yabancı maddeydi. 120'de ise Aatif'in golü geldi ve Sivas 10 kişilik rakibi karşısında 3-2'yle tur atlamayı başardı.

Yorum Gönder