FLAŞ HABER

Yeni lider Fenerbahçe!

30 Kasım 2015 Pazartesi 22:10

Yeni lider Fenerbahçe! Süper Lig'de Fenerbahçe evinde Trabzonspor'u konuk etti.

Yeni lider Fenerbahçe!
Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe evinde Trabzonspor'u konuk etti. Beşiktaş'ın Akhisar'a 2-0 kaybetmesinden sonra liderlik şansı yakalayan Fenerbahçe Trabzonspor'u 2-0 yenerek liderliğe yükseldi.

Mücadeleye sarı-lacivertli ekip çok baskılı başladı.Tranzonspor yarı sahasında sürekli baskı yaparak top kazanan Fenerbahçe sol kanattan geliştirdiği atakta Alper'in pasında Nani''yi topla buluşturdu. Luis Nani gelişene çok güzel bir vuruş yaparak 11'de takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Bu dakikadan sonra Fenerbahçe atakları sürdü. Birçok gol poziyonuna girmesine rağmen değerlendiremeyen sarı-lacivertliler ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda da ev sahibi ekibin baskılı oyunu sürdü. Brezilyalı oyuncusu Diego ile net gol pozisyonları bulan Fenerbahçe fırsatları değerlendiremedi. İknci yarıda Persie'nin yerine oyuna dahil olan Fernandao,  86'da sağ kanattan gelen ortaya müthiş bir kafa vuruşu yaparak takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Mücadelede 2-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile tamamlandı.

Ayrıca Tranzonspor'da Alper Uludağ 41 ve 43. dakikalarda  sarı kart görerek oyun dışında kaldı.

Bu skorla Fenerbahçe puanını 30'a yükselterek liderliği Beşiktaş'tan almayı başardı. Konuk takım Trabzon ise 17 puanla 9. sırada yer aldı.

Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, Gaziantep deplasmanına konuk olurken, Trabzonspor evinde Eskişehirspor ile mücadele edecek.
Anahtar Kelimeler FenerbahçeLider

Yorum Gönder