FLAŞ HABER

“Yanlış değil, berbat“

04 Temmuz 2015 Cumartesi 14:29

Ersun Yanal’ın yerine Şota Arveladze’yi getirerek, iki sezonda 6. teknik adamla çalışmaya başlayan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu özeleştiri yaptı.

“Yanlış değil, berbat“
Şehrin yerel gazetelerinden TAKA’yı ziyaret eden Hacıosmanoğlu, 6 hocayla çalışmasının yanlış olup olmadığı yönündeki soruya, “Yanlış ne kelime, berbat… Bu ayrılıklar benim otoritemden kaynaklanmadı. Duygusallığımdan kaynaklanan olabilir. Örnek, Tolunay Kafkas konusunda acele karar verdim, bunu kabul ediyorum. Mustafa hoca ‘Fener’i, Galatasaray’ı yenen (1461) ruhunu getirecek’ diye bekledim, olmadı. Halilhodzic’i anlamakta zorlandım, çok agresifti” yorumunu yaptı.

Sık sık teknik adam değiştiren bordo-mavililere bunun faturası da ağır oldu. Hacıosmanoğlu döneminde 7 gün görevde kalan Tolunay Kafkas, mahkemeden faizlerle birlikte 1.8 milyon dolar kazandı. Yerine gelen ve 8 ay çalışan Mustafa Reşit Akçay için 800 bin lira, yardımcısı Hami Mandıralı’ya da 300 bin lira ödendi. Trabzonspor’a büyük sükseyle başlayan Vahid Halilhodzic ise 980 bin euro tazminatla gönderildi. Son olarak da Ersun Yanal, 440 bin euro karşılığında kulüple yollarını ayırdı.

Yorum Gönder