FLAŞ HABER

Ya RvP o golü atamasayadı?

22 Ağustos 2015 Cumartesi 11:25

Atromitos maçını otelde izleyen Pereira lobide karşıladığı takımını tek tek tebrik ederken eleştirilerini de esirgemedi:

Ya RvP o golü atamasayadı?
 “Zeminin sizleri zorladığının farkındayız ancak pozisyonlarımızı harcamasaydınız maç böyle içinde sıkıntıya düşmezdiniz.”
 
“Sakatlığı nedeniyle tam olarak katkı veremeyen Van Persie golü atmasaydı kaçırdıklarımıza daha çok üzülecektik.”
 
F.BAHÇE’NİN UEFA Avrupa Ligi’nde Yunan ekibi Atromitos’a karşı aldığı 1-0’lık galibiyetten sonra teknik direktör Vitor Pereira, galibiyeti Atina’daki Intercontinantel Otel’de kutladı. Cezası nedeniyle takımda sahada olamayan ve tribünde de karşılaşmayı izlemeyen Portekizli hoca oyuncularını lobide karşıladı. Pereira tebriklerini sıralarken takımın verdiği pozisyonları da eleştirmeden edemedi. 
 
PEREIRA kısa konuşmasında “Aldığımız galibiyet önemliydi, çünkü hedefimiz Kadıköy’e rahat gitmekti. Zeminin sizi zorladığının farkındayız ancak bulduğunuz pozisyonları harcamasaydınız maç içinde sıkıntıya düşmezdiniz. Golü atamadığımız her dakika Atromitos’u cesaretlendirdik. Rakip konusunda uyarılarımı tekrar anlatmayacağım ama verdiğimiz pozisyonları sizlere İstanbul’a tek tek analizle anlatacağım. 
 
‘TRiBÜNDE DURAMAZDIM’
 
SAKATLIĞINDAN dolayı takıma tam katkı veremeyen Van Persie’nin golü gelmesiydi bu kez kaçırdığımız pozisyonlar için daha çok üzülecektik. Bu yüzden onun attığı gole ayrı sevindim” dedi.   
 
PORTEKİZLİ teknik adam çok eleştirildiği otelde maç izlemesiyle ilgili de bilgilendirme yaparken “Beni tanıyanlar nasıl bir yapıya sahip olduğumu bilir. Yanıma gözlemci oturacaktı ve rahat olmayacaktım. Takımım sahadayken müdahale edemeyeceğim ve bu nedenle orada bir şeyler yapmak isteyecektim. İlerleyen her dakika bana çok zor gelirdi. En iyisi otelde maçı izlemekti” ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder