FLAŞ HABER

Ya hep ya hiç!

27 Eylül 2015 Pazar 09:43

Ya hep ya hiç! F.Bahçe’nin 3 oyuncuyla kapatacağı orta sahada defansif güvence olarak Necip yerine hücum yönü ağır basan Oğuzhan’ı seçen Beşiktaş’ın hocası, “3 puan bize liderlik getirir” dedi.

Ya hep ya hiç!
Beşiktaş’ın başında ilk derbisine çıkacak olan teknik direktör Şenol Güneş kelimenin tam anlamıyla gözünü karattı.

Derbilerde daha defansif kurguları tercih eden selefi Slaven Bilic’in aksine hücumu ilk plana alan Güneş, bunu orta saha tercihiyle ortaya koydu. Fenerbahçe’nin Meireles, Mehmet Topal ve Ozan Tufan ile kapatacağı
orta alanda takıma defansif sertlik kazandırabilecek Necip Uysal yerine hücum potansiyeli yüksek Oğuzhan Özyakup’u tercih eden Güneş, “Biz savunmayı rakibi durdurmaya çalışmaktan çok topu ayağımızda tutarak yapacağız” dedi.

‘3 PUAN 3 KAZANÇ’
Oyuncularıyla yaptığı toplantıda galibiyetin önemine değinen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Alacağımız 3 puan bizim adımıza 3 ayrı kazanç anlamına gelir. Çünkü bu galibiyet takımımıza liderlik, sizlere özgüven, camiaya da hava kazandıracak. Geride kalan dönemi, kaybedilen derbileri unutun. Şanssızlıkları, kötü günleri geride bırakmanın vakti geldi. Şimdi zafer zamanı” ifadelerini kullandı.

(HaberTurk)

Yorum Gönder