FLAŞ HABER

Webo in Emenike out

21 Aralık 2014 Pazar 11:36

Hafta içi hocasını eleştiren açıklamalar yapan Nijeryalı, Kayseri'de oyundan çıkartılmasına gösterdiği tepkiyle de kendi kendini bitirdi!

Webo in Emenike out
 F.BAHÇE’NİN hocası İsmail Kartal, rezalet oynadığıErciyes maçında oyundan çıkarken attığı triple ‘pes’ dedirten Emenike’yi kafasından sildi. Maç öncesi African Football’a verdiği röportajda “12 maçta 2 gol atma nedenim, yanlış yerde oynatılmam. Asıl yerim forvet ama kanatta oynatılıyorum” diyen Nijeryalı, hocasını eleştirmişti. Kartal, Erciyes maçının ardından düzenlediği basın toplantısında “Bu sözlerinden haberim yok” dese de maç sabahıKayseri’de bu açıklamaları okumuştu. 
 
BULDUĞU tüm şansları kötü kullandığı için artık herkesin sabrını taşıran sorunlu futbolcunun ilk devrenin sonuna kadar oynanacak 2 Süper Lig karşılaşmasında da  giyme ihtimali neredeyse kalmadı gibi. Kartal, kalan karşılaşmalarda sakatlık yaşanmaması halinde tercihini Webo’dan yana kullanacak.
 
‘YERİNİZ GARANTİ DEĞİL’
 
“EMENIKE’NİN forvetten uzak kaldığım için gol atamıyorum” demesinin altında yatan sebep ise golcülerle Kartal’ın yaptığı toplantının detaylarında gizli. Sow, Emenike,Dirk Kuyt ve Pieere Webo ile konuşan teknik adam, “Biliyorum hepiniz forvet oynamak istiyorsunuz ama bu imkansız. Kimsenin yeri garanti değil. Yer değiştireceksiniz ve rakibin dengesini bozacağız. Sizin de isteğiniz yerine gelecek” sözleriyle Sow ve Emenike’nin oyun içinde yer değiştirmesini istemişti. 
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder