FLAŞ HABER

Volkan'ın gözü Bülent Korkmaz'ın rekorunda

07 Temmuz 2014 Pazartesi 10:06

Volkan, Bülent Korkmaz'ın rekoruna göz dikti... Fenerbahçe’nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Süper Lig tarihine geçmek istiyor. Sarı-lacivertli kulüpte 5 kez şampiyonluk sevinci yaşayan 33 yaşındaki file bekçisi, Galatasaray’ın efsane kaptanı Bülent Korkmaz’a ait olan en çok şampiyonluk rekoruna gözünü dikti

Volkan'ın gözü Bülent Korkmaz'ın rekorunda
Fenerbahçe’nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Süper Lig tarihine geçmek istiyor. Sarı-lacivertli kulüpte 5 kez şampiyonluk sevinci yaşayan 33 yaşındaki file bekçisi, Galatasaray’ın efsane kaptanı Bülent Korkmaz’a ait olan en çok şampiyonluk rekoruna gözünü dikti. En az 4 yıl daha forma giymeyi planlayan Volkan Demirel “Eğer üst üste 3 şampiyonluk daha kazanırsak, 8. harika olur” yorumunu yaptı.
 
EFSANELER ARASINDA

 
Rüştü Reçber’den teslim aldığı Fenerbahçe kalesinde 12 sezonda 272 lig maçına çıktı. Kulüp tarihinde en uzun süre oynayan kaleciler arasına adını yazdıran Volkan, 4 yıl daha oynarsa Müjdat Yetkiner’e ait 16 sezonluk rekora da ortak olacak. Volkan geride kalan 12 sezonda 2 kez de Türkiye Kupası, 2 kez de Süper Kupa kazanarak Fenerbahçe tarihindeki yerini sağlamlaştırdı ve efsaneler arasına girmeyi başardı.(amkspor)

Yorum Gönder